Bahattin Esin, Seyhanlıya hizmet için aday adayıyım

Bahattin Esin, Seyhanlıya hizmet için aday adayıyım
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER –  Bahattin Esin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı.

Adana ‘nın Seyhan İlçesi’nde ikamet eden, Adana’da ekmeğini kazanan iş insanı Bahattin Esin ; MHP Seyhan İlçe Başkanlığına gelerek baş vuru dosyasını İlçe başkanı Hamit Çetin’e teslim etti.

Bahattin Esin’in Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıklaması bir çok kesiminde sevinçle karşılandı.
BİLGİM VE TECRÜBEMLE SEYHAN’LIYA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVE HAZIRIM
Bahattin Esin; Seyhan İlçesi’nin sorunlarını çok iyi bilen, iş insanı tecrübesi ve bilgisi ile STK’larda başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çektiği gözlenen Bahattin Esin , “ Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok değerli Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Adana Milletvekilimiz MYK Üyemiz Sayın Muharrem Varlı, değerli milletvekilimiz Ayşe Sibel Ersoy, çok değerli İl Başkanım Sayın Yusuf Kanlı, birbirinden değerli İl yönetim kurulu üyelerimiz, Çok değerli ülkü Ocakları Adana İl Başkanım Cem Tutsoy ve ekibi , Seyhan İlçemizin güzide başkanı sayın Hamit Çetin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz olur verirler ise ve allah nasip ederse Seyhan’lı vatandaşlarımıza hizmet etmek ve yaşanan sorunların çözümüne katkı sunmak amacıyla Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığımı açıkladım dedi.

Seyhan’da yıllarca ikamet etmekteyim. Seyhan ilçesi’nin her mahallesi ve sokağında çok değerli hemşehrilerimin karşılaştığı sorunları bilmekteyim. Bilgim ve tecrübem ile yaşanan sorunların çözümünü de projelerimizle, vatandaşlarımızın gönlüne dokunarak ,hizmette sınır tanımayarak , hep birlikte insanları ayırım yapmaksızın çözüme kavuşturacağız . “ dedi.
HİZMETLERİ TAKDİRLE KARŞILANIYOR
27. Dönem Ağrı İli Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı olan , Adana’da Ağrı İli Kalkınma Derneğini kuran, Adana Sanayi Odası Üyesi ,Adana İli’nde inşaat , yemek , çevre düzenleme sektöründe yüzlerce insana istihdam sağlayan , şehircilik konusunda deneyimli , insan ilişkileri ve yönetiminde başarılı ,Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kökenli Adana’da ikamet eden sıkıntı ve sorunları olan onlarca vatandaşlar ile bire bir görüşme yaparak sıkıntı ve anlaşmazlıkları çözdüğü kişiliği ile de tanınan Bahattin Esin’in Ağrı başta olmak üzere doğu ve Güneydoğu Anadolu’lu hemşehrileriyle iritibatı ise toplumun bir çok kesimi tarafından takdir ile karşılanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.