TDP’li Akgün, Esnafa en yakın olan, iktidara en yakın olandır

Esnafa en yakın olan, iktidara en yakın olandır” düşüncesi içerisinde kurum, kuruluş ve esnafları ziyaret eden genç dinamik başarılı siyasetçi TDP’li Hüseyin Akgün, esnafların sorunlarını öneri ve taleplerini dinledi.

TDP’li Akgün, Esnafa en yakın olan, iktidara en yakın olandır
Yayınlama: 03.11.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – TDP Gölge Esnaf Bakanı Erol Korkut ile birlikte Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Resul Taşçı’yı ziyaret eden TDP’li  Hüseyin Akgün, Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ı da makamında ziyaret etti.

“Esnafa en yakın olan, iktidara en yakın olandır” düşüncesi içerisinde kurum, kuruluş ve esnafları ziyaret eden genç dinamik başarılı siyasetçi TDP’li Akgün, esnafların sorunlarını öneri ve taleplerini dinledi. Karşılıklı istişare ve seçim çalışmalarına ilişkin de değerlendirmede bulundu. 

Akgün, Biliyoruz esnafın çok derdi var. Zam ve enflasyonesnafın ve vatandaşın belini büküyor. Vatandaşlar faturalarını ödeme sıkıntısı yaşıyor. Her geçen gün yaşam şartları dahada zorlaşıyor. Vatandaşlar ucu ucuna geçiniyor. Esnaf perişan kimisi iflasın eşiğinde. Kimisi çoktan iflas etti. Öyle ki birçok büfe, dükkan tarihe karıştı. İnsanlar ekmek teknesinden oldu.

TDP’si olarak vatandaşımıza esnafımıza, çözüm önerilerimizi anlatmaya çalışıyoruz.. Neler yapmak istediğimizi  anlatıyoruz. Şunu belirtmeliyim ki Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı vardır. Bu değişim de a, b partisi ile değil ancak bizimle mümkün olabilir diyoruz.

Çünkü bizim radikal planlarımız var. Sadece esnaf kurtulacak demiyoruz. Esnaf için bambaşka alternatifler düşünüyoruz. Müjdeyi veriyoruz. İktidarımızda esnaf bakanlığını kuracağız. Kolları sıvadık Türkiye için hizmete hazırız. Esnafın da, işçinin de, emeklinin de, öğrencinin de yüzü bizimle gülecek.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.