Yeni Anayasa demek ancak abesle iştigaldir

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin “Hukuksuz bir ülkede, adaletsiz bir düzende, ekmeksiz bir millete ‘Yeni Anayasa’ demek ancak abesle iştigaldir.  ‘Ekmek bulamıyorsanız Anayasa yiyin’ demektir.” dedi.

Yeni Anayasa demek ancak abesle iştigaldir
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin “Hukuksuz bir ülkede, adaletsiz bir düzende, ekmeksiz bir millete ‘Yeni Anayasa’ demek ancak abesle iştigaldir.  ‘Ekmek bulamıyorsanız Anayasa yiyin’ demektir.” dedi.

Sinan Ateş cinayetine ilişkin kabul edilen iddianame için ‘Çamur belgesi’ yorumunda bulunan Dervişoğlu, “Sinan Ateş’i katleden katilleri azmettiren, bu cinayette parmağı olan herkesin adalet önünde hesap vermesi için tüm gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz. Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun” ifadesini kullandı.

TBMM grup toplantısında konuşan Dervişoğlu, “Ben sadece bir makamı, sadece bir koltuğu, sadece bir kürsüyü devralmadım. Milletimizin sesi olma, dertlere derman bulma ve memleketimize İYİ Parti’nin vizyonunu, projelerini, çözümlerini sunma hedefini taşıyan bir bayrak teslim aldım. Buradan, Türk milletinin huzurunda söz veriyorum ki; arkadaşlarımla birlikte, bu bayrağı daha da yükseklere taşıyacağız! Kutlu ülkümüze, hedeflerimize ve ideallerimize hep birlikte ulaşacağız! Türkiye’nin mutlu ve huzurlu yarınlarına, milletimizle birlikte kavuşacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı olarak açık bir çağrıda bulunmak istediğini söyleyen Dervişoğlu, “7 yıllık siyasi hareketimizin içerisinde büyük mücadeleler vermiş şu ya da bu sebeple partimizle yollarını ayırmış ama bizlerle olan gönül ve ülkü bağını asla kaybetmemiş dava ve yol arkadaşlarıma sesleniyorum: İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin, tüm yaraları birbirimize sarılarak saralım; gelin, küskünlükleri sonlandıralım; gelin, haklıya hakkını birlikte teslim edelim ve mücadelemize her zamankinden daha güçlü bir şekilde devam edelim dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.