Demirçalı: “Yüregir’de yerel iktidarı mutlaka yakalayacağız”

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı:” Yüreğir hayalimizi ve bu hayali gerçekleştirmek için yapacağımız projeleri halkımıza anlatıp, birlikte çok çalışarak Yüregir’de yerel iktidarı mutlaka yakalıyacağız”dedi.

Demirçalı: “Yüregir’de yerel iktidarı mutlaka yakalayacağız”
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı “Bugünden itibaren kolları sıvayıp mahalle mahalle, sokak sokak ilçemizi dolaşarak, Yüreğir hayalimizi ve bu hayali gerçekleştirmek için yapacağımız projeleri halkımıza anlatıp, birlikte çok çalışarak Yüregir’de yerel iktidarı mutlaka yakalayarak, birlikte başaracağız”dedi.

Yüreğir’de seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, partisinin Yüreğir Örgütü ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile yemekte buluştu. Seçim startının verilmesinin ardından partisinin ilçe örgütü ve Belediye Meclis
Üyesi Adayları ile koordinasyon içinde çalışmanın önemine değinen Demirçalı “Önümüzdeki yerel seçimlerde uyum içerisinde hep birlikte çalışarak, 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkmanın gayreti içerisinde olacağız dedi.

Yemekte biraraya geldiği örgüt üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adaylarına konuşurken sık sık birliktelik vurgusu yapan Ali Demirçalı, “Ben
bu yola çıkarken; çocukluk ve gençlik anılarımı da yanıma aldım. Ben bu yola çıkarken, birlikte hayal kurduğum Yüreğirli mahalle arkadaşlarımı aldım. Ben bu yola çıkarken; görevi başında hayatını kaybeden Yüreğir Belediyesi’nin kurucu başkanı, merhum Sabahattin Eşberk’in aziz ruhunu yanıma aldım. Bu nedenle  35 yıl aradan sonra çok çalışacağız ve halkımızın desteği ile Yüreğir Belediye Başkanlığını yeniden kazanacağız dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.