İYİ Parti Adana Mv Aday Adayı İsa Ayanoğlu,Mecliste mazlumun ve halkın sesi olacağım

İYİ Parti’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Av.İsa Ayanoğlu’na tabandan büyük destek…

İYİ Parti Adana Mv Aday Adayı İsa Ayanoğlu,Mecliste mazlumun ve halkın sesi olacağım
Yayınlama: 26.03.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Av.İsa Ayanoğlu, önce İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk ile bir araya gelip genel bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra, partililerle bir araya gelip, aday gösterilip seçilmesi halinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında yapacaklarını anlattı. Ayanoğlu’na eşi Müge Ayanoğlu ve meslektaşlarının yanı sıra yakınları ve partililer desteklerini sundular. 

Av. Ayanoğlu bilindiği üzere, Kendisini fuhşa sürüklemek isteyen eşine karşı direnen Çilem Doğan’ın yanında saf tutup, yine eşi tarafından öldürülüp, ‘intihar’ süsü verilen Medine Kara’nın sesi ve ‘adalet çığlığı’ olmuştu. Avukat İsa Ayanoğlu, şu an  İYİ Parti saflarında siyasete atılarak, mecliste mazlumun ve halkın sesi olacağını açıkladı.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacağını vurgulayan İsa Ayanoğlu, Her zamankinden çok farklı, çok kritik bir seçime doğru gidiyoruz. Bugün Türkiye, bir rejim tehlikesiyle karşı karşıyadır. O yüzden, bu seçimler çok önemli. Millet İttifakı Türkiye’nin umudu olmuştur. Millet ittifakının ve Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’nun başarısı için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Türk insanı fetanet ve feraset sahibidir. Kula değil, Allah’a kul olmayı tercih edecektir. Şeh ve tarikatların müridi değil, demokratik ve insani haklarla donatılmış hür bir yurttaş olmayı tercih edecektir. Yüzünü karanlığa değil, güneşe çevirecektir. Birlikte başaracak; birlikte kazanacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.