Kanlı’dan birlik, beraberlik mesajı!

Yusuf Kanlı, Muharrem ayının faziletine vurgu yaparak, manevi değerlere sahip çıkmanın ve yaşatmanın önemini ifade etti.

Kanlı’dan birlik, beraberlik mesajı!
Yayınlama: 23.07.2024
Düzenleme: 23.07.2024 07:51
A+
A-

İLKGÜN HABER – MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Muharrem ayının
faziletine vurgu yaparak, manevi değerlere sahip çıkmanın ve yaşatmanın
önemini ifade etti.
MHP ÇUKUROVA’DAN AŞURE ETKİNLİĞİ
MHP Çukurova İlçe Başkanlığı Muharrem ayı vesilesiyle “Aşure günü” etkinliği düzenledi.
Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil ve yönetimince gerçekleştirilen programa
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP MYK Üyesi Mustafa İzgioğlu, MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Salih Gökçe, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Berk Akşak, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, Ülkü Ocakları Seyhan İlçe Başkanı Murat Ertok ve partili – partisiz vatandaşlar katıldılar.
AŞR-I ŞERİF OKUNDU, DUALAR EDİLDİ
Kuran-ı Kerim’den aşr-ı şerif okunarak başlanan programın hasıl olan ecir ve sevabı başta Sevgili Peygamberimiz olmak üzere O’nun ehl-i beytine, şehitlere, gazilere, Cumhuriyetin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve MHP’nin Kurucu Lideri Başbuğ Alparslan Milliyetçi Hareket PartisiAdana İl Başkanlığı Türkeş’e; ülkemize, milletimize hizmet etmiş değerlere bağışlandı.
MUHARREM AYININ FAZİLETİ…
Program sonunda davetlilere ve misafirlere hitaben konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Muharrem ayının faziletine vurgu yaparak, manevi değerlere sahip çıkmanın ve yaşatmanın önemine değindi, etkinliği düzenleyen MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil ile yönetimine teşekkür etti.
UMUT KAPUCUGİL TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Yusuf Kanlı, sabırla her türlü zorluğun geride kalacağını, küresel ve bölgesel gelişmelere karşı Türkiye’nin güçlenerek yoluna devam edeceği süreçte birlik ve beraberlik ruhunun daima diri tutulması gerektiğini ifade etti. MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil, etkinliğe yoğun ilgi ve katılımlarından tüm misafirlere teşekkür etti. Program, aşure ikramıyla sona erdi.