Memleket Partisi Adana İl Başkanlığına Celal Güven Tekrar Seçildi

Yayınlama: 26.09.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’da Memleket Partisi 1. Olaganüstü Kongrede Celal Güven 103 Delegenin oyunu alarak tekrar il başkanı seçildi.

26 Eylül 2022 Tarihinde Baraj yolu Alper balo salonunda gerçekleşen kongreye 2 adayla gidildi. Kongrenin Divan Başkanlığını Yalova milletvekili Özcan Özel yaptı.Adayların birer dakikalık konuşmalarından sonra seçimlere geçildi.Yapılan seçimde 252 parti delegesinden 171 delege oy kullanır’ken, bunlardan 103 oyu başkan adaylarından Celal Güven alır’ken, diğer aday Murat Aravi ise 58 oy aldı.

Olaganüstü kongre bir kardeşlik havası içerisinde geçer’ken konuşmacılar birlik beraberliğe vurgu yaptılar. Yapılan seçimde kaybeden yoktur. Partimiz kazanmıştır denildi. Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan İl başkanı Celal Güven rakip aday Murat Aravi’de yanına alarak birlik mesajı ve Memleket Partisinin iktidarı ve Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak için daha çok çalışacaklarını ifade ettikten sonra salonda çalınan müziğin ritmi ile partililer gönüllerince oynadıktan sonra salonu terk ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.