Oya Tekin’den mahalle muhtarlarına ziyaret

Oya Tekin’den mahalle muhtarlarına ziyaret
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Oya Tekin, yerel yönetimde daha etkili bir katılım sağlamak amacıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
Tekin, CHP’nin yerel yönetim deneyimlerini  ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini, mahalle muhtarlarıyla paylaştı.

Başkan Aday Adayı Oya Tekin, yerel yönetimde karar süreçlerine mahallelerin daha etkin katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Yerel yönetimde şeffaflık ve iş birliği ilkelerini güçlendirmek amacıyla,Mahalle sözcülerinden gelen öneri ve geri bildirimleri dikkate alarak, daha adil ve kapsayıcı bir belediyecilik anlayışını oluşturacağız. Her mahallenin ihtiyaçlarına eşit ölçüde odaklanmayı ve adil bir kaynak dağılımını sağlamayı hedefliyoruz.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacın olduğunu vurgulayan Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Oya Tekin, Çukurova genelinde, birlik ve dayanışma ruhunu geliştirerek, her alanda dayanışma kültürünü güçlendirmeyi amaçlıyoruz açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.