Saraçoğlu’dan “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” adlı kişisel sergi

Günsu Saraçoğlu’nun “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” adlı kişisel sergisi dün Evrim Sanat Galerisi’nde sanat izleyicisiyle buluştu.

Saraçoğlu’dan “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” adlı kişisel sergi
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Uzun yıllardır sanat alanındaki çalışmaları ve ressam kimliğiyle de tanınan gazeteci Günsu Saraçoğlu’nun “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” adlı kişisel sergisi dün İstanbul’da Evrim Sanat Galerisi’nde açıldı.

Günsu Saraçoğlu “2013 yılından bu yana kentsel dönüşüm, doğa, iklim ve çevre katliamları gibi konular hakkındaki düşüncelerimi resimlerim aracılığıyla ifade etmeye çalışan, geçtiğimiz yıl birçok uluslararası çevre konferanslarında yer alan, İstanbul ve USA’da eş zamanlı açılan “ReBirth” koleksiyonum, “Kayıp Parça Kimde?” sorusu ile yeniden sanat izleyicisiyle bulmaya hazırlanıyor. Dijital art çalışmalar, akrilik ve karışık teknik kullanılarak hazırlanan eserlerden oluşuyor” ifadelerini kulandı.

Sanatçı Saraçoğlu, Evrim Sanat Galerisi kurucusu Betül Ketenci ile aldıkları ortak bir karar ile “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” sergisinin gelirinden TUKD-Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne bağış olarak pay aktaracaklarını belirttiler.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.