Sevgi Göz Merkezi yeni yerinde hizmete açıldı

Yeni binasında hizmet vermeye başlayan Sevgi Göz merkezinin açılış kurdelesini Adana Büyükşehir belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Kurucu hekimlerle birlikte kestiler.

Yayınlama: 24.06.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Yıllardır Vali yolunda hizmet veren ve Mustafa Kemalpaşa bulvarındaki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Sevgi Göz merkezinin açılış kurdelesini Adana Büyükşehir belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Kurucu hekimlerle birlikte kestiler.

Açılışta bir konuşma yapan Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar “Böyle güzel bir işletmenin ve yatrım yapanın her yanındayız.Çünkü bu işletmeler oldukları kente katkı koyarlar.Sağlık turizminde Adana çok güzel hastanelerimiz var.Buna bir ilaveten göz hastanesinin katılması ve bu işletmeye vesile olanlara,ön ayak olanlara ,yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.Bugün 60 kişinin burada çalışması istihdam açısından çok önemlidir ve bizi bu dertten kurtardınız.Çünkü herkes belediyeden iş istemeye bize geliyor.Muhtelemen dışarıdan hastalar gelecektir ve bize döviz kazandıracaksınız.Bu yüzden ayrı teşekkür ediyoruz.Bu işletmenin adı sevgi olduğu için Türkiye’nin en çok sevgiye ihtiyacı var.Seçimler bitti ülkenin birliğe ihtiyacı var ve herkesin birbirini sevmesi lazım.Bu yüzden göz merkezi Adana ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Batmanoğlu “İlk Lazer teknolojisini getiren Sevgigöz merkezidir”

Mustafa Kemalpaşa bulvarındaki yeni binasında hizmet vermeye başlayan SevgiGöz Merkezinin kurucu ortaklarından Op. Dr. Adnan Batmanoğlu açılıştan önce yaptığı konuşmada şunları söyledi “SevgiGöz Merkezi, 1999 yılında Adana’da hekimler tarafından kurulmuş ve sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Göz merkezimiz branşında öncü kuruluş olarak referans merkezi olmanın gururunu yaşamaktadır. Kurulduğu günden bu yana Sevgi Göz meslek etiğini hep ön planda tutmaya çalışmıştır. Hasta haklarını her zaman savunarak değerleri olmazsa olmazımızdır. Bölgemizde ilkleri sunmakta elimizden gelen gayreti göstermek ve ülkemizin Güneydoğusunda kırma kusurları olarak bilinen hastalıkları tedavisinde lazer teknolojisini getiren ve geniş bir ekibi ile çalışan bir merkez olma özelliğini taşımaktadır. Ülkemiz içinden ve hatta Yurt dışından hasta kabulü yapan merkezimiz işlem olarak bize başvuran hastalarımızın göz hastalıkları sorunlarını çözmeye ve onlara daha kaliteli bir yaşam sunmaya çalışmıştır. Bunu sağlarken uluslararası tedavi yöntemlerinde kendini yetiştirmiş, ardından teknolojinin son ürünlerini kullanmanın yanısıra, uluslararası katıldığımız toplantılar ile bilgi paylaşımı yaparak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Kurum olarak vizyonumuz küresel ekonominin geliştirdiği şartlar içerisinde birçok alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de uluslararası değeri yakalamaya çalışırken bölgesel bir değer kalite olma kurumu ve biliciyle kurucu ortakları, çalışan hekimleri, yönetici kadroları ve çalışan ekibiyle her zaman üst taraflarda tutmaya gayret etmektedir. Yaşama anlamını kılan,yaşama tutunmamızı sağlayan en önemli olduğu organımızın bilinci hep ön planda olmuştur. SevgiGöz Merkezi, öğretim üyesi ve uzmanlardan oluşan deneyimli hekim kadrosuyla; teknik ve yardımcı sağlık personeliyle siz değerli hastalarımıza 20 yıldır hizmet vermektedir.Göz alanında medikal ve cerrahi olarak yeniliklere açık bir hizmet politikamız vardır.Sevgi Göz, bölgemizde referans göz merkezi konumundadır.Bugün açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Sevgigöz Merkezinin açılışına Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer, Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,Ticaret odası başkanı Yücel Bayram, Çeşitli hastanelerin başhekim ve doktorları,sağlık müdürlüğü ve diğer davetliler katıldı.Hastane bahçesnde verilen kokteyl ile son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.