Bakan Karaismailoğlu, FSM Köprüsü’ndeki asfalt bakım çalışmasını inceledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde başlayan asfalt bakım çalışmasını inceledi. Edirne istikametine saat 00.00 sıralarında başlayan çalışmalar, saat 10.00 sıralarında tamamlanacak. Köprüde başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Yayınlama: 14.08.2022
A+
A-

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde başlayan asfalt bakım çalışmasını inceledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde FSM Köprüsü’ne gelen Karaismailoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FSM Köprüsü’nün dünyanın en yoğun trafik akışı olan köprülerinden olduğunu belirten Karaismailoğlu, köprünün günlük ortalama 240 bin aracın seyahat ettiği çok önemli ulaşım yolları arasında yer aldığını söyledi. Bu yoğunluk nedeniyle köprünün asfaltında bozulmalar yaşandığını kaydeden Karaismailoğlu, “O bozulmaları ortadan kaldırmak, burayı daha konforlu ve güvenli haline tekrar döndürmek için arkadaşlarımızla gecenin bu saatinde önemli bir çalışma yapıyoruz. Çalışmamıza hafta içi değil mesai saatinin olmadığı cumartesiyi pazara bağlayan gece başladık. Sabah 10.00 itibarıyla da bitirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımıza en az sıkıntı yaratacak şekilde bu problemi de ortadan kaldırıp Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü konforlu ve güvenli hale getireceğiz tekrar” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.