Çetin: “Çukurova’da son kez adayım!”

Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, yeni döneme ait projelerini  tanıtacağı basın toplantısını, Yüzüncüyıl Mahallesi Cemevi  yanında bulunan Park Vadi Tesislerinde gerçekleştirdi.

Çetin: “Çukurova’da son kez adayım!”
Yayınlama: 15.03.2024
Düzenleme: 15.03.2024 20:21
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, yeni döneme ait projelerini  tanıtacağı basın toplantısını, Yüzüncüyıl Mahallesi Cemevi  yanında bulunan Park Vadi Tesislerinde gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımın olduğu basın açıklamasında,Çukurova Belediyesin bu güne kadar yapmış olduğu hizmet ve projelerin tanıtım gösterimi yapıldıktan sonra konuşması için davet edilen Soner Çetin, yapmış olduğu açıklama’da en yakın rakibine yüzde 10 fark atacağını söyledi.

Çetin, Ancak Çukurova ilçemizde son kez aday oluyorum. Ancak Büyükşehir’e tabiki aday olacağım dedi.

Çukurovada odun aday olarak gösterilsin, odun kazanır diyorlar. Mualesef şimdi faka bastılar. Çukurova’da  odun değil, iş yapan kişi kazanır. Biz ayrım yapmaksızın iş yapıyoruz. İnsan’a oy verilir. Seçimin galibi biz olacağız dedi. Kendisini adeta partiden dışlayabilmek için ellerinden gelen her türlü enrikayı çevirdiler. Hatta aday olamamam için dahi, çok uğraştılar. Bize kucak açan İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Çalışmalarımız çok net ve Allahın izni ile 31 Mart günü akşamı Çukurova’da seçimin galibi siz basın mensuplarının ve halkımızın desteği ile büyük farkla biz kazanacağız dedi.

CHP’in bu günkü genel merkez yönetimi ve Adanada’ki  uzantılarının hevesleri ortada kalacak, Çukurova’da odun aday gösterilsin o kazanır diyenler 31 Mart günü akşamı hüsrana uğrayacaklardır. Seçimi çok büyük bir farkla Çukurovada kazanacağız dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.