Göktürk Güngör,Çukurova’da Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu

Çukurova ilçesine Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Güzelyalı Mahalle muhtarı Göktürk Güngör, Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşlarla buluşarak adaylığını açıkladı.

Göktürk Güngör,Çukurova’da Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu
Yayınlama: 29.01.2024
Düzenleme: 29.01.2024 09:19
A+
A-

İLKGÜN HABER – Güzelyalı Mahalle muhtarı Göktürk Güngör, Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşların’da katılmış olduğu basın açıklamasında Çukurova Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Güngör, yapacağı projelerini vatandaşlarla paylaşarak, şu ana kadar Çukurova Belediyesinin yapamadığı hizmetleri kendi başkanlık döneminde en kısa sürede, Allahın izni ve sizlerin desteğiyle seçilerek hayata geçireceğim açıklamasında bulundu.

Muhtarlık görev süresi içerisinde bu güne kadar yapmış olduğum hizmetlerin taktirini siz değerli Çukurova halkının taktirine bırakıyorum.

Ülkemizde istenmeyen  olayların başında gelen Pandemi dönemi  6 şubat Depremi ve bazı felaketlerden etkilenen Adana’mız için elinden gelen gayreti göstermeye çalıştığını belirten Çukurova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Göktürk Güngör, görev sürem içerisinde kesinlikle muhtarlık maaşına elini sürmediğini bu parayı durumu kötü olan öğrencilere burs olarak geri aktardığını açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.