Memleket Partisi’nde Mehmet Sevigen rüzgarı

Parti kulislerinden alınan bilgiye göre; üç aday sayısı tek bir isme döndü; Memleket Partisi’nin İBB Başkan Adayı Mehmet Sevigen.

Memleket Partisi’nde Mehmet Sevigen rüzgarı
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – 31 Mart Yerel Seçimleri için Türkiye’nin birçok noktasında partiler adaylarını belirlerken, aday belirlemede geriden gelen partilerden Memleket Partisi, adaylığı konuşulan isimler üzerinden dikkat çekmeyi başarıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu’nun karşısına aday çıkaracağı kesin. Parti kulislerinden İBB adayının kim olduğuna dair çok önemli bilgiler geldi. Parti kulislerinden alınan bilgiye göre; üç aday sayısı tek bir isme döndü; Memleket Partisi’nin İBB Başkan Adayı Mehmet Sevigen.

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

Genel Başkan Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının olup olmayacağına yönelik bir soru üzerine “İstanbul’da üç aday adayımız var şu anda. Önümüzdeki hafta içinde MYK’mızda Parti Meclisi’mizde karar vereceğiz. Bir arkadaşımızı atayacağız. Mehmet Sevigen üç kişiden birisi” demişti. Bu açıklamasından sonra Parti Meclisi’nin tüm yetkiyi Muharrem İnce’ye devrettiği, adaylar konusunda son sözün Genel Başkan İnce’de olduğu öğrenildi. Parti kulislerinden yansıyanlara göre, geçen bir haftada Mehmet Sevigen ismi kesinleşti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.