Akgün’den Yapı Kayıt Mağdurlarına destek

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Akgün, bir canlı yayında, seçimin ardından sorunlarına çözüm alamayan yapı kayıt mağdurları hakkında açıklamalarda bulundu.

Akgün’den Yapı Kayıt Mağdurlarına destek
Yayınlama: 18.06.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Akgün, bir canlı yayında, seçimin ardından sorunlarına çözüm alamayan yapı kayıt mağdurları hakkında açıklamalarda bulundu.

Belli başlı nedenler yüzünden yapı kayıt belgesi iptal edilen binlerce mağdur sosyal medyada örgütleniyor. Birleşerek hükümete sesini duyurmaya çalışıyor.

Yapı kayıt mağdurları sosyal medya hesaplarından yetkililere seslenirken, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Akgün konu hakkında yetkililere bazı hatırlatmalarda bulundu.

CNN Türk haber programına konuk olan ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akgün, gündemde konuşulan konuları eleştirerek sorunları nedeniyle mağdur olan ve mağduriyetlerine çözüm alamayan vatandaşların olduğunu hatırlatarak, yapı kayıt mağdurları için ilgililere hatırlatmalarda bulunarak sorunların bir an önce çözülmesini istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.