Destici’den İYİ Partiye ziyaret

Dervişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Merkezinde bir araya geldiler

Destici’den İYİ Partiye ziyaret
Yayınlama: 10.05.2024
A+
A-
İLKGÜN HABER – İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ile İYİ Parti Genel Merkezi binasındaki makamında bir araya geldi.
İYİ Parti Mali İşler Başkanı Sayın Ersin Beyaz, İYİ Parti Teşkilat İşleri Başkanı Sayın Hasan Toktaş ile Hukuk-Seçim İşleri ve Parlamento İle İlişkiler Başkanı Sayın Hakan Şeref Olgun’un da yer aldığı görüşme ardından iki lider ortak basın açıklaması yaptı.
Ziyaretinden dolayı Destici’ye teşekkürlerini ileten Dervişoğlu, “Türkiye’nin meselelerini müzakere edebilme imkanı da elde ettik. Çok verimli bir görüşme olduğunu söyleyebilirim.
Milletimizin geleceğine dair doğru ve önemli adımlar atılması noktasında karşılıklı görüşmelerimizin devam edeceğini, fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğimizi buradan kamuoyuna ilan ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.