Türkeş”Adana’yı Türkiye’nin en iyi şehirlerden biri yapacağım”

İYİ Partili Türkeş, “Adana’ya Zeydan Belediyeciliği değil, ‘İYİ’ belediyecilik lazım. İyi belediyeciliği de biz yaparız. Benim tek derdim Adana’ya, Adanalılara hizmet etmek. Adana’yı Türkiye’nin en iyi şehirlerden biri yapacağım” diye konuştu.

Türkeş”Adana’yı Türkiye’nin en iyi şehirlerden biri yapacağım”
Yayınlama: 11.03.2024
Düzenleme: 11.03.2024 12:47
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı, Adana Adana olalı böyle hizmet görmedi ifadeleri üzerinden sert sözlerle eleştirdi.
CHP’li Karalar’ın belediyecilik anlayışını ‘Zeydan Belediyeciliği’ olarak nitelendiren İYİ Partili Türkeş, “Adana’ya Zeydan Belediyeciliği değil, ‘İYİ’ belediyecilik lazım. İyi belediyeciliği de biz yaparız. Benim tek derdim Adana’ya, Adanalılara hizmet etmek. Adana’yı Türkiye’nin en iyi şehirlerden biri yapacağım” diye konuştu.

İYİ Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, seçim çalışmalarını İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile birlikte sürdürdü. Türkeş ve Dervişoğlu, Ceyhan ilçesinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Adapınar Mahallesinde seçmenle buluşan Türkeş, üreticilere kırsal kalkınma projelerini anlattı. Türkeş, burada yaptığı konuşmada, “31 Mart’tan sonra ihmal edilen tüm çiftçilerimizin belediyenin tüm imkanlarıyla yanında olacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.