AKP VE MUAVİYE SİYASETİ

Akp 1400 yıllık yalan, talan, iftira, zorba, kin, taciz ve öç alma siyasetiyle, Muaviyenin 21 yüzyılın en güzel uygulayıcısı oldu.

Yayınlama: 27.07.2024
A+
A-

Akp 1400 yıllık yalan, talan, iftira, zorba, kin, taciz ve öç alma siyasetiyle, Muaviyenin 21 yüzyılın en güzel uygulayıcısı oldu.

Muaviye Aliye karşı akla, hayale gelmedik, yalan ve iftira siyasetiyle, on binlerce insana göz göre göre erkek deveyi, dişi deve diye inandırıp yalan ve zorba siyasetinin teorisyenidir.

Demokrat Parti 1946 yılında iktidar olduktan sonra, şeriat kinini kusarak Cumhuriyeti kuran kadrolara karşı, kinci ve öç almaya başladı.

Hayatı savaşlarda, cephelerde geçen İsmet İnönüye asker kaçağı diyerek bütün yandaşlarını inandırdı.

Muaviye siyasetinde, doğru, yanlış, yalan, iftira adeta yarış atı gibi yandaşlara sadece inanıp, iman etmeyi öğretti. Sorgulama, akıl, mantık süzgecinden geçirme diye bir bilimsel tarz, adeta yasaklandı. Sadece söylenene inanıp, denileni yappıp, iman etmek yandaşa enjekte edildi.

Dünde, bu günde reiz akşam bir yalan söylese, sabahtan akşama kadar, bütün yandaş TV ler, koyunlar, keçiler, akşama kadar o yalanları meleyip, tuz yalar gibi yaladılar.

Hiç utanma, arlanma, yüz kızarma diye insani bir sorumluluk fıtratlarında hiç olmadı, bulaşmadı bile.

22 yıllık Akpnin soygun ve yıkım politikaları, ülkeyi bütünüyle iflas ettirilip kuru çul üstüne tutturuldu.

Emekli, çalışan açlık sınırı altında kıvranırken, yandaşlar, villada, uçakta bir eli yağda, bir eli balda saraylarda yaşamın tadını çıkardılar.

Akp iktidarında, bu güne kadar. Bütün Bakanlık, Belediye ve kamu kurumları yandaşlara, tarikatlara peşkeş çekilerek, devletin hazinesi tamtakır oldu.

Akp iktidarı boyunca 22 yıllık Akp elinde hiç olan Belediyeler, yanlış ve yağma siyasetiyle borç batağına saplanıp, sıfırı tükettiler.

Akp elinde olan bütün Belediyelerin, yolsuzluk, yağma haberleri yandaş medya tarafından ne duyuldu, ne de hukuk tarafından hesap soruldu.

Sokak hayvanları için, hiç bir tedbir almayıp, Belediyeler ve hayvan severlerin önerilerini düşman kuvvetlerin sesi olarak duyup kulak tıkadılar. Sokak hayvanlarının popülasyonunu azaltmak için, kısırlaştırma yapılmayıp, kedi, köpek ticaretine karşı bir uygulama getirilmedi.

Şimdi, Akp Türkiye’deki bütün Belediyeleri kaybedince, yine zihinlerinde ki, Muaviyeci kinci ve öç alma siyaseti, yeniden devrete sokulup sokaklara salıveriliyor.

Akpnin 22 yıllık yıkım politikalarının iflas ve borç faturaları, CHP Belediyelerine devletin zoruyla ödettirilmeye çalışılıyor.

Sokak hayvanları için Akpnin çıkardığı ötanazi ölüm yasası, CHP Belediyelerine yasayla uygulattırılmaya çalışılıyor.

Akp 22 yıllık borcunu, derdini CHP üzerine yıkıp, bakın devleti borçlandıran, batıran CHP diye puan almak istiyor.

Diktatörler, savaş çıkarmadan, iktidarı bırakmazmış.

Akp ülkede bir iç savaş, bir karışıklık çıkarıp, 12 Eylül gibi kendi ordusunu, özel yetiştirilmiş yabancı milis ve askerlerini ortaya sürüp, sükuneti sağlamak amacıyla, yeni bir 15 Temmuz harekatına zemin hazırlıyor.

Bu ülkenin muhalefeti, vatandaşı bu naneleri yer mi, zaman bize acı, tatlı yanlarıyla gösterecek.