PANDORANIN KUTUSU – 4

Değerli Okurlarım ! Sizlere söz vermiştim kimsenin adamı olmak yerine parti İçinde veya parti dışında yukarıya şirin görünmek için yalakalık, yandaşlık, kuyruk sallayan kendini pazarlayan yüzsüzlerin yaptıkları yanına kar kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağım. Çünkü bu gibileri kendini namuslu ve dürüst göstermek için Parti için emek harcayan ilkeli, kararlı ,ve cesaretli insanların önünü kesmek istiyorlar. Kendinden başka […]

Yayınlama: 09.10.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Sizlere söz vermiştim kimsenin adamı olmak yerine parti İçinde veya parti dışında yukarıya şirin görünmek için yalakalık, yandaşlık, kuyruk sallayan kendini pazarlayan yüzsüzlerin yaptıkları yanına kar kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağım.

Çünkü bu gibileri kendini namuslu ve dürüst göstermek için Parti için emek harcayan ilkeli, kararlı ,ve cesaretli insanların önünü kesmek istiyorlar. Kendinden başka birilerinin doğru ve dürüst siyaset yapmalarına tahammül edemiyorlar.

Tabi her türlü pisliği yapmayı kendine hak gören bu ahlaksız düzenbazlar yandaş ekipleriyle birlikte söyledikleri tek şey yapmayın böyle açıklamalar yapmayın parti veya partilere zarar veriyorsunuz. Hadi be ordan yüzsüz utanmazlar menfaat ve çıkarlarınız için her türlü oyunu düzenbazlığı çevireceksin ondan sonrada partiyi düşüneceksin. Sen mi zarar veriyorsun yoksa ilkeli ve şeffaf olarak açıklama yapan mı zarar veriyor. 

Partiye zarar verme kelimelerini söyleyen her kim olursa olsun muhakkak bir yerden veya birilerinden beklenti ve çıkarı vardır. Hiç kimse kusura bakmasın benim bir beklentim olmadığı gibi halkın içinde ve partide haksızlığa uğrayanların yanında olduğumu belirtirken partide kim olursa olsun görevi ne olursa olsun              zarar veriyorsa hesabını sorarım deşifre ederim. Halkın ve partilinin vicdanına teslim ederim.

Aksi halde bende onlar gibi üstünü kapatmaya çalışırsam mevcut iktidar yapısından bir farkım kalmaz. O zaman kime neyi anlatmam gerekiyor. Benim hırsızım,arsızım, yüzsüzüm, yolsuzum, nursuzum dahamı iyidir demeliyim ? 

Hangi İl ve ilçeye giderseniz gidin Parti ayırımı yapmadan yerel Yönetimlerde yolsuzluk almış başını gidiyor. İsrafın sonu gelmiyor. Böylemi Milletin haklarını savunuyorsunuz. Sadece lafta yalan yere söz vaat vererek üzülme rolü oynuyorsunuz sizde o vicdan yok. İster Milletvekili ister Belediye başkanları veya yönetim kadrolarında olan birilerinin cemaatlerle bağlantılı olanları ve geçmişte Feto ile bağlantılı olanlar açılışa katılanlar, Abant ve Antalya da feto ödüllerini alanlar veya katılanları deşifre edeceğim. 

Ben örgütlere karşı mücadele vereceğim. birileri de gelecek hazır koltuğa oturacak Genel başkan yardımcısı , Milletvekili veya Belediye başkanı olacak yok öyle mama.Ona o yolu açan kim olursa olsun bu saatten sonra hesabını veremez hale getiririm.

Evet gelelim asıl meselemize “PANDORA KUTUSU” (4)

Aydın ve ilçelerinde çok pis bir koku vardır. Şunu belirtmeliyim orada yok örgüt adamı olarak görünenlerin yapılan araştırmalar sonucunda, örgütle alakası olmayan maddi çıkarları için sokak çeteleri orada, bunlara karşı yaptırım gücünü halk olarak göstermelidir ve yapmalıdır.

O bölgede yapılan araştırma sonucunda her olayın arkasında “Bülent Tezcan” ve yandaş menfaatçileri çıkıyor. Bakalım neler varmış.

1- Bülent Tezcan Kuşadası Belediye başkanı olan Ömer Günel hakkında örgüte bağlı bir çok iddaa varken o dönem iddaları yok eden temiz kağıdını size veren o Emniyet müdürü şimdi nerde ve hangi görevde ? 

Sen cevap vermesen de ben ismiyle ve nerde olduğunu yazarım.Sorun yok…. 

2-Turan ve Zana Baği  kardeşlerin aldığı ihaleler in arkasında senin olduğun iddasına ne diyeceksiniz. Cevap vermesen de anlarım.Çünkü zordasın sen, bütün yurt dışı örgütlerini karıştırdığın sürece hakkaniyetli kişileri yok edip yandaş ve hırsızları görevlendirip ortalığı karıştırdığın sürece, bende senin yaptıklarını karıştıracağım.

Kuşadası Belediye Çalışanları Fen işleri Müdürlüğünden Fatma Çanakçı,Kartal Kara, Murat Arabacı ve Kaan C…… isimli kişiler, 3 Ekim de neden göz altına alındılar? 6 Ekim 2022 günü tutuklama kararıyla tutuklandılar.

Bu tutuklananların olup biten her şeyi anlatmaları en doğrusudur.Kimlerin nerde ve ne yaptığı ortaya çıkması için konuşmalıdırlar.

3-“Bülent Tezcan” Hakkınızda İzmir Cumhuriyet Başsavcılığında bir kişi tarafında yapılan şikayet ve o kişi sonradan şikayetinden vazgeçmesine rağmen kamu davası olduğu için yürüyen Fetö / PYD ile ilişkilendirilmiş rüşvet davası varmıdır ? İstersen buna da cevap vermeyebilirsin. Nasıl olsa bir sonraki yazımda, Dosya numarasıyla birlikte ve diğer yakınlarını ilgilendiren sorularım olacaktır diyerek yazımı noktalamak istiyorum. Haftaya tekrar görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.