SEÇİM SÜRECİYLE BİRLİKTE PARTİLERDE PAZARLIK BAŞLADI

Adamlarda hırs doruktadır. İşleri güçleri Makam, Mevkii, Para’dan başka bir şey bilmezler. Toplumda bu tür kişilerin yüzlerine karşı olmasa’da arkalarından söylenenler çok vahim, bu kişilerin insanların arasında hiç bir kıymet ve değeri yok ve yüzü olmaz

Yayınlama: 10.12.2022
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Sizlere bu hafta, Halk’ın tabir olarak kullandıkları bazı ağır seçmeler ile söze başlamak istiyorum. Sözüm anlayanlara… onlar kendilerini bilirler. ‘Yorumsuz’

Tabi bu gibilerde kişilik zayıflığı olduğundan, ne söyleseniz söyleyin,bunlar vurdum duymaz davranırlar. Nedeni ise onlar için tek bir yaşama biçimi vardır. Gelin biraz bu konuya girelim. Adamlarda hırs  doruktadır. İşleri güçleri Makam, Mevkii, Para’dan başka bir şey bilmezler. Toplumda bu tür kişilerin yüzlerine karşı olmasa’da arkalarından söylenenler çok vahim, bu kişilerin insanların arasında hiç bir kıymet ve değeri yok ve yüzü olmaz.

Geçmişten günümüze kadar, binlerce siyasetçi geldi geçti. İçinde çok az sayıda isminden veya yaptıklarından anılanlar vardır. Başkada hiç birisinin etrafında kimse kalmadığı gibi yalınız kalmaya mahkum olmuşlardır. Benim gördüğüm gibi sizlerde görüyorsunuz.

Bunları şöyle sıralayabiliriz;  Liderlik yapanlar, vekillik yapanlar, Belediye Başkanlık yapanların bir çoğunun hepsi tarihin çöplüğünde yok olacaklardır. Çünkü bu gün Milletin bir çoğu yokluk,yoksulluk, fakirlik ve ekonomik sıkıntı içinde yaşadığının sorumluları, başta iktidar olmakla beraber, bütün muhalefet Partileri de sorumludur.

Ama muhalefettekilere sorsan kendilerini asla sorumlu tutmazlar. Nedeni ise ee biz iktidarda değiliz deyip çıkarlar. Hadi oradan, canınız İstediğinde iktidar olduğunuz yerellerde övünüp duruyorsunuz. Hırsızlık yapan Belediyelerin adını çalışkan ve başarılı Belediyecilik koydunuz.

Genel merkezdeki yağcı yalaka takımının aile fertlerini ve kendi Sülalelerini işe alan Belediye Başkanlarının adını sosyal belediyecilik koydunuz.  Bütün müfettiş raporlarında ihaleye fesat karıştırmak , Yandaş Müteahhitlere rant sağlayıp ortak olan Belediye başkanlarına şeffaf ve hesap verebilirlik adını koydunuz.

Bu mudur dürüst Siyaset, Belediyelerin har vurup harman savurduğu adeta babasının çiftliği gibi kullandığı Belediye’ye ait olan menkul ve gayrimenkulleri kendi etrafındaki rantçılara satıp belediyeleri milyarlarca, milyonlarca borç batağına sürüklerken bu milletin servetiyle, resmen oynarken, acaba bu devlete ve millete zarar verilmiş olmuyor mu ne dersiniz ?

Siz parti liderlerine soruyorum: Milletvekilleriniz ve Belediye başkanlarınızın yaptıkları hırsızlıkları ve rüşvet olaylarını yolsuzluklarını bölge basını veya Halkı tarafından dosya dosya siz parti lideri geçinen zavallılara teslim edilmesine rağmen, bu gibi ahlaksız kişilere karşı ne yaptınız ve hangi yaptırımlarda bulundunuz ? 

Bence hiç bir şey yapılmadığı gibi şimdi gelecek olan seçim süreci başladığı için bu hırsız ve yolsuzları pazarlamacı gibi yurt içi ve yurt dışında kullanmaya haiz görüp görmediğinizi Halkın taktirine bırakalım. Parti içinde yönetim biçiminiz ne kadar görünüyor ise Ülke yönetiminde de o kadar görünür.

Çünkü kendi pisliğini temizlemek yerine, halının altına veya gizli bir yere süpürmek onun şeffaf ve dürüst olduğunu göstermez. Tam tersine riyakar, yalancı ahlaksız olduğunu gösterir. 

*Haftanın deyimi yazının manasına hitaben : Şeytan parmağını sallamış,Fırıldak hemen ellerini kaldırıp oynamış. Arsız keyfe gelmiş bağırmış. Yalancı bol vaatli bir konuşma yapmış. Nursuz ayağa kalkmış aynaya bakmış. Kendini çok dürüst gören bol vaatler veren ise gitmiş hırsızın yüzüne tükürmüş. Hırsız gülmüş ya Rabbim sana şükürler olsun demiş. Ortağım yüzüme tükürdü hele bu işe bir bakarmısın demiş…. 

İşte malzeme bu, yapı bu, takdir sizindir. Her bildiğimi siz değerli okurlarımla ve Halkımızla bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra’da gazeteniz İLKGÜN’de ve ilkgunhaber.com’da paylaşacağım bundan asla kuşkunuz olmasın… 

Başta parti liderlerinin bu güne kadar yaptıkları ve yapacakları olmak üzere, her şeyi amma her şeyi yeri zamanı geldiğinde ifşa edeceğim. Buda böyle bilinsin….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.