EMEK VERMEDEN UMUT ETMEYİN

Bazen birileri emek vermeden akıl kurnazlığına istihnaden bazı hedeflerine kavuşmak için her türlü planla yürümeyi mübah görürler. Bir deyim vardır. Ne kazan hayırlı evlada, nede kazan hayırsız evlada derler. Hayırlı evlat kendisi kazanır. Hayırsız evlat bıraktığın bütün serveti batırır. Günümüzde hayırlı evlat görmek istiyorsanız siyasetçilere bakacaksınız sorunsuz çoğunlukla kazanıyorlar. Siyasete bir tek yüzükle başlayanda oldu, bir takımel biseyle başlayanda […]

Yayınlama: 25.12.2022
A+
A-

Bazen birileri emek vermeden akıl kurnazlığına istihnaden bazı hedeflerine kavuşmak için her türlü planla yürümeyi mübah görürler.

Bir deyim vardır. Ne kazan hayırlı evlada, nede kazan hayırsız evlada derler. Hayırlı evlat kendisi kazanır. Hayırsız evlat bıraktığın bütün serveti batırır. Günümüzde hayırlı evlat görmek istiyorsanız siyasetçilere bakacaksınız sorunsuz çoğunlukla kazanıyorlar. Siyasete bir tek yüzükle başlayanda oldu, bir takımel biseyle başlayanda oldu.

Beş kuruşu olmadan sponsor bularak yola çıkanlarda oldu.

Sonuç ?

Bu gün baktığınızda alt kademeden üst kademeye kadar yerelden genele kadar, bir çoğunluğu ‘Milyonluk’ servetlerine servet katar’ken veya yıldızlı otellere sahip olanlar vardır. Yokluk, yoksullukla yaşayanlar ise milletin efendisi dedigimiz köylümüz ve işçi sınıfıdır.

Bu toplum için, umut fakirin gıdası olmuştur. Oyun kurucu olan Liderler başta olmak üzere bütün siyasetçilerin içinde (POLİTİKACI) olanlar, Milletin omuzlarından ve sırtından inmiyorlar. İnmeyede niyetleri yoktur.

Bakıyoruz da kendi içinde, bir birlerini gündemde tutma senaryolarımı dersin. Bir birinin arkasında tuzak kurmakmı dersin. Bir birilerine çerme takıp yere düşürmek için kurulan oyunlarımı dersin,Her türlü oyunu oynamak kurulan senaryonun içinde mevcuttur.

Sonra ?

Sonrada biri Abla kardeş diye sarılır, birileride Baba oğul,duygularını yeniden teshiş ettigi için kimse aramıza girmesin diyerek mutluluğunu dile getirmiştir. Vallahi aranıza giren bu Millet degildir.

Bu millet başındaki yokluk sayesinde geçim derdine düştügü için seçim derdine düşen siz politikacılarsınız. Baba ile oğul arasına giren babasının yokluğunu fırsat bilip hemen koşup kardeşine boğarcasına sarılan, ayırmakta marifetli yönetmekte hırslı büyük (ABLADIR). Başka kimse degildir.

Bir ata sözü vardır. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Neden derseneniz ?

Mevcut iktidar yaptığı yanlış kararlar yüzünden  mualefet için iyi durumlara vesile oluyor. Yargının 14 Aralıkta verdigi yanlış bir karar,aynı gün Abla ile kardeşin yeniden kavuşmasına ve sevincine sebep oldu. Sonra kısa bir süre sonrada Baba ile oğul arasında yeni sıcak saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Çok güzel bir aile tablosu olmuştur.

Ama birileri bundan rahatsız oluyor tabiki, kimin yanında olmasını düşünen iki yüzlü yalaka politikacıların işi zorlaşıyor.Geçimini garip gurebanın sırtına yükleyip utanmadan milyonlarına milyon katan muhalefet partilerin liderleride ülke zenginleri arasında yer alıyorlar.

Tabi önümüz seçim, bakın hiç birinin aklına üye bazında ön seçim kelimesi ağızlarından çıkıyormu ? Tabiki hayır. Neden ? Çünkü bunların derdi ülkeyi yönetip refaha kavuşturmak değil. Milleti palavra ve sözlerle kandırarak aday gösterecekleri kişilerden ne kadar sermaye toplayacaklarının hesabını yapıyorlar. Geçmiş gelecegin aynasıdır.

Kimse kusura bakmasın oyun ve entrikacılardan ne lider nede başkan olur. Bunlar sadece milletin duygularıyla fakirin umutlarıyla oynuyorlar.

İleriki dönemlerde bazı liderler hakkında daha net ve ağır ifşa edici açıklamalarım olacaktır . Aynı zamanda bazı Genel Başkan Yardımcıları hakkındaki araştırmalarım devam ediyor. Zamanı geldiginde onlarıda sizlerle paylaşacağım.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.