DEMOKRATÖRLER

Sevgili Okurlarım! Demokratör’ler ne demek ? Demokrasi , Liyakatı, şeffaflığı, özgürlüğü ağzından düşürmeden her alanda dile getiren fakat hiç bir zaman özgürlüklerden yana düşünmek istemeyen laf salatası yaparak halkı kandıran Demokrasi elbisesi giymiş dikdatör lidere “Demokratör” diye görülür. Aynı görünümü veren bütün liderlere “Demokratörler” adı verilir. Bakınız seçim zamanı yaklaşınca birileri seçim derdinde, birileri geçim derdinde, […]

Yayınlama: 16.01.2023
A+
A-

Sevgili Okurlarım!

Demokratör’ler ne demek ?

Demokrasi , Liyakatı, şeffaflığı, özgürlüğü ağzından düşürmeden her alanda dile getiren fakat hiç bir zaman özgürlüklerden yana düşünmek istemeyen laf salatası yaparak halkı kandıran Demokrasi elbisesi giymiş dikdatör lidere “Demokratör” diye görülür. Aynı görünümü veren bütün liderlere “Demokratörler” adı verilir.

Bakınız seçim zamanı yaklaşınca birileri seçim derdinde, birileri geçim derdinde, seçim derdinde olanlar hemen boşluktan faydalanmak için geçim derdinde olanın zaafiyetini kullanarak vaatler veriyorlar. Örnek verirsek 3600 ek gösterge , EYT, sözleşmelilere kadro bunlara benzer onlarca söz vermeler. Ne oldu milletin ağzına biraz bal sürüp ondan sonra bekleterek her hafta yapacakları anketlere bakarak oylar yükseliyormu yükselmiyormu ? diye milletin aklıyla oynuyorlar.

Bir ata sözü derki. Göle su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlarmış. Peki Millet ne yapmalı arada kalmış hiç bir lidere güvenmiyorlar. Güvenmemekte haklıdırlar. Çünkü kendi içinde özgürlügü savunmayan demokrasiyi uygulamayan liyakat ve laikligi lafta kullanan basına saldıran basın mensublarının sorduğu sorulara cevap vermeyen kiralık katiller kullanmaya çalışan Genel başkan yardımcıları olarak yerini aldıktan sonra, çıkar ve menfaat sağlamak adına her türlü pisligin içine girmiş ve bunuda normal bir yaşantı gibi göstererek utanmadan sıkılmadan Demokasi adına yaşantısına devam edenlere ne dersiniz. ?

Veya bunları etrafında tutan yaptıkları her yolsuzluk, rüşvet , pisligi görmemezlikten gelerek haberi yokmuş gibi davranan Genel Başkanlara ne diyeceksiniz ?  Her gün zenginleşmek için kendilerine iş insanları adaylar bulmak için uğraşıp dolar istiflemek için çalışan liderlere ne diyeceksiniz. ? Bence hiç bir şey söylemeden bunların hak ettigi yere göndermenin tek yolu var ve Hadi ordan demektir.

Bütün il ve ilçelerde irtibattayız güven sorunu çok hat safhada. Halkın tek istegi kendi adayını belilemek için ön seçimin yapılmasıdır. Bundan daha doğal ne olabilir. Ama liderlerin iki dudağı arasında seçilen aday kimin adayı olur sizce?  

Tabiki Genel Başkanın emrinde ve onun kapı kulu olur. Millete yapacağı hizmet yerine liderin hizmetkarı olur. Genel Başkanın etrafında zenginleşen yardımcılarının yolsuzluk İddialarını soran gazetecilere cevap vermeyin ve bunlar sonra unuturlar diyen, Fazla kurcalamayın diyerek yardımcısını uyaran bir Genel Başkandan ne beklersiniz.

Gerçekleri ortaya çıkaran dürüst ilkeli kararlı olarak girdiği mücadele yolundan asla dönmeyen ve hiç bir zaman korkmadan, yapılan haksızlıkların üstüne giderek her bilgiyi vererek o yardımcısı hakkında her hangi bir yaptırımda bulunmayan sözde demokrasi Babası geçinen liderlere ne dersiniz.

Bu gibi yalancı riyakar ve kasasını doldurmanın peşinde olan çakma ve sözde liderlere inanmayın halk adına kendiniz olmaya çalışın. Kendi iktidarınızın sahibi olun. Sözlerini tutmayan ve lider geçinen kasacılara inanmayın.Yani kısacası  kula kulluk etmeyin . Yakında bunların yüzündeki maske tek tek düşecektir.Bundan asla şüpheniz olmasın diyorum. Hafta ya tekrar İLKGÜN’de buluşmak dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.