Haydi Buyurun meydan sizin

Parti ici demokratik eleştiri ve uyarı hakkını kullanmak en doğal bir hak olarak degerlendirebiliriz.Ancak,kişi demokratik hakkını kullanır’ken,yapmış olduğu eleştirinin haddi ve bir sınırı olmalıdır.Bu günlerde CHP’ye karşı bir eleştiri bombardımanı almış başını gidiyor.Havuz medya ve CHP içerisinden bazı kişiler söz birliği etmişcesine,yatıp kalkıp kılıçdaroğlu’na vurmaya çalışıyorlar. Seçim öncesi ve sonrasında CHP’yi yıpratma adına san’ki bir misyon üstlenilmiş gibi […]

Yayınlama: 29.06.2018
A+
A-

Parti ici demokratik eleştiri ve uyarı hakkını kullanmak en doğal bir hak olarak degerlendirebiliriz.Ancak,kişi demokratik hakkını kullanır’ken,yapmış olduğu eleştirinin haddi ve bir sınırı olmalıdır.Bu günlerde CHP’ye karşı bir eleştiri bombardımanı almış başını gidiyor.Havuz medya ve CHP içerisinden bazı kişiler söz birliği etmişcesine,yatıp kalkıp kılıçdaroğlu’na vurmaya çalışıyorlar.

Seçim öncesi ve sonrasında CHP’yi yıpratma adına san’ki bir misyon üstlenilmiş gibi görülüyor.Havuz medya bu işin borazancılığını yapıyor. Açık oturumlar adeta Kılıçdaroğlu’na saldırma ve yıpratma alanları olmuş durumda. Sözüm ona bu kanallarda hepsi birden koro seklinde,CHP genel baskanı Kemal Kılıcdaroglu hakkinda,cesitli sanaryo ve saldırılarla yıpratma politikasi üretmeye çalışıyorlar.Onlar çalışıyor anladık’ta,peki parti içerisinde bulunan bazı kişilere ne demeli?

Kılıcdaroglu parti genel başkanı olduğu gunden beri ,parti içerisinde bazı kişilerin bilinçli olarak fırsat kolladığını görmemek mümkün değil.Ne yapmıştır Kılıçdaroğlu,bunca saldırının temelinde ne yatıyor?

Kılıçdaroğlu bu güne kadar,ülkenin ve halkın çıkarlarını savunma gayreti gösterir’ken,her türlü fedakarlığı gözünü kırpmadan yerine getirmeye çalışırken,kılıçdaroğluna karşı bu hınç ve öfke neden,doğrusu merak ediyorum.Hadi CHP dışından yapılan saldırı ve çekiştirmeleri anlıyorum,peki parti içerisinde’ki hınzırlara ne demeli?Boşa dememişler,kurt dumanlı günü sever diye.Haydi buyurun meydan sizindir.Bakalım bu işin sonu nereye varacaktır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.