İYİ Partide Kazan kaynatılmakmı isteniyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il ilçe gezileri kapsamında aylardır esnaf ziyaretleri vatandaşlarla görüşmesi İyi Partiye ülke genelinde bir ivme kazandırmış ve millet ittifakı içerisinde belirleyen konuma geçmiştir. Ancak;  Son günlerde  parti’de yaşanan bazı olayların vuku bulması akıllara soruları’da beraberinde getirmeye devam ediyor. İyi Partinin bilinçli olarak içerisinde kazanmı kaynatılmak isteniyor. Partinin önemli kademesinde […]

Yayınlama: 08.11.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il ilçe gezileri kapsamında aylardır esnaf ziyaretleri vatandaşlarla görüşmesi İyi Partiye ülke genelinde bir ivme kazandırmış ve millet ittifakı içerisinde belirleyen konuma geçmiştir.

Ancak;  Son günlerde  parti’de yaşanan bazı olayların vuku bulması akıllara soruları’da beraberinde getirmeye devam ediyor. İyi Partinin bilinçli olarak içerisinde kazanmı kaynatılmak isteniyor.

Partinin önemli kademesinde bulunan Lütfü Türkan’ın bir şehit ailesine küfür etme olayı ülke kamuoyunda daha güncelliğini korur’ken, Adana’da Milletvekili Methanet Çulhaoğluna silah çekilme olayı gündeme bomba gibi düştü.

Tabii bu olaylar yaşanır’ken insanın aklına elbette İYİ Partide neler oluyor sorusunu sorma gereğini duymamız gerekiyor.

Son haftalarda özellikle havuz medya tarafından bilinçli olarak açık oturumlarda işlenmeye çalışılan Millet ittifakı içerisinde İYİ Partinin konumu ve yeri tartışılmaya devam ederken, bir gezi esnasında Lütfü Türkan’ın bir şehit ailesine küfür etmesi ve her nekadar sonradan özür dilenmesi bir şey ifade etmiyorsa, bir milletvekiline silah gösterilmeside hoş bir şey değildir.

Adana milletvekili Methanet Çulhaoğlu’nun Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat ile birlikte hareket ettiğinden dolayı, İl binası yerine genellikle ilçe teşkilatına gitmesi, il yönetiminde tedirginlik yarattığı öğrenilmiştir.

Adana milletvekili Methanet Çulhaoğlu’nun  Seyhan ilçe teşkilatını ziyaret ederek bir toplantıya katılması ve bu esnada 50 kişilik bir partili grubu ile gelen İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Benim neden bu organizasyondan haberim yok” diyerek ilçe başkanına bağırması işin cabası oldu sanırım.

Toplantıda karşı karşıya gelen İl Başkanı Boyvadaoğlu ile milletvekili Çulhaoğlu tartışmanın fitilini ateşlediler. Tabii dolayısıyla o esnada masaların karşılıklı yumruklandığının haberi alınır’ken, bu arada İl Başkanı Boyvado ile birlikte gelen gruptan bir kişinin silahını çekip Adana milletvekili Metanet Çulhaoğlu’na doğrulttu. Bu arada bazı partililerce olayın yatışmacı amacıyla Çulhaoğlu salondan çıkartılarak olay büyümeden önledildiği öğrenildi.
Ancak sonuç itibarıyla, olası bir seçim sürecinde Millet İttifakı ortaklığında İYİ Parti’nin CHP’li belediyelerle pazarlığa kimin oturacağı veya bu ittifak harici olası bir üçüncü ittifak olayına iyi partinin bakış açısı sanırım gündemin ana temelini oluşturuyor gibi görülüyor.

Ancak ne olursa olsun İYİ Partide Lütfü Türkkan vakasından sonra da Adana’da yaşanan bu olaydan dolayı partinin büyük bir darbe yediği görülüyor. Bunun telafisini ben değil, elbette partinin yetkili organları iyi bir değerlendirme yaparak değerlendireceklerdir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.