At izi İt izine Karıştı

Devlet,mi yönetiyorsunuz! Bakkalmı işletiyorsunuz. Anlaşılır gibi degil… Beyni aşılmış aklı fikri olmayan biri kalkıp Ana mualefetin liderini tehtit eden mektup yazıyor fakat Ülkeyi yöneten iktidardan tık yok,Halkın can ve mal güvenligi hiçmi hiç yok, sonuç galiba  degişmeyecek… Nasılmı? Gücü yeten yetene bir yönetimle idare şekliyle, milleti oyalamak ve kandırmak istiyorlar. Peki sadece iktidar,mı Halkı Kandırıyor. Tabiki hayır, bu […]

Yayınlama: 24.11.2020
A+
A-

Devlet,mi yönetiyorsunuz!

Bakkalmı işletiyorsunuz. Anlaşılır gibi degil…

Beyni aşılmış aklı fikri olmayan biri kalkıp Ana mualefetin liderini tehtit eden mektup yazıyor fakat
Ülkeyi yöneten iktidardan tık yok,Halkın can ve mal güvenligi hiçmi hiç yok, sonuç galiba  degişmeyecek…
Nasılmı? Gücü yeten yetene bir yönetimle idare şekliyle, milleti oyalamak ve kandırmak istiyorlar.
Peki sadece iktidar,mı Halkı Kandırıyor. Tabiki hayır, bu kandırma söylemi bütün partiler için geçerlidir. İyi parti Genelbaşkanı Meral Akşener yaptığı bir açıklama,da  şöyle diyor: Biz bu yolda kırk kişiyiz, kırkımız bir birimizi biliriz. Kimin cigerinde ur var iyi biliriz diyor, doğru diyor.
Tansu çiller,in Başbakanlığı ve kendisinin İçişleri bakanlığı döneminde onlarca aydınları, Devrimciyi,sosyal demokratların katillerini savunarak, failli mechul hale getirerek, katiller için bunlar vatan perverdir. Bu ülkücü kardeşlerimiz vatanı İçin kurşun attılar,dediklerinin o zamandan içinde sakladığı ur’u biliyordunuz. İşte o ur büyüdü, şimdi parti liderlerini tehtit ediyorlar.
Bunlar sizin eserlerinizden kalanlardır. İnkar edebilirmisiniz, yok diyebilirimisiniz.Tabi diyemezsiniz çünkü gerçek bu,İster kabul edin ister etmeyin, aynı zamanda bu ülkede yaşayan kürt halkının bir gerçegi vardır. Daha önce siyaset yaptığıniz Mhp’de kürt kardeşlerimize karşı, sadece ön yargıyla davranmakla kalmadığınız gibi kabullenmediniz.Ama 3 veya 4 miliyon suriyeliyi kabullendiniz. O zaman’ki iktidar ortağınıza bir tenkitte bulunmadınız. Takii iyi partiyi kuruncaya kadar…
Şimdi’de Demokrasi,den ve geliştirilmiş parlementer sisteme geçmekten bahsediyorsunuz.
Bu Dünya görüşü, biraz olsun size fazla geldigi için, gizli görüşmeler yaptıklarızla, At izini İt izine karıştırdığınız için, elbette bu Halkın size ve sizin gibilere inanacağını düşünmüyorum. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.