Önce Emekleri bozdular,Sonra her şeyi…

Din ve dindarlık hiçbir zaman bu denli kirletilmedi bu ülkede,Yalanı günah bilirdik, gözümüzün içine baka baka binbir yalanı bir çırpıda söyleyiverdiler. Kul hakkından çalmayı günah bilirdik,örtülü ödeneklerle,ucuz banka kredileri ile Doğan Medyayı alıverdiler,maaşından başkaca geliri olmayan CHP Genel başkanına, bu bir acziyetmis gibi,devletten çalamadın mı biraz be birader ,diyiverdiler,devletin, milletin paralarını her vesile ile yağmalamakta […]

Yayınlama: 12.04.2018
A+
A-

Din ve dindarlık hiçbir zaman bu denli kirletilmedi bu ülkede,Yalanı günah bilirdik, gözümüzün içine baka baka binbir yalanı bir çırpıda söyleyiverdiler.

Kul hakkından çalmayı günah bilirdik,örtülü ödeneklerle,ucuz banka kredileri ile Doğan Medyayı alıverdiler,maaşından başkaca geliri olmayan CHP Genel başkanına, bu bir acziyetmis gibi,devletten çalamadın mı biraz be birader ,diyiverdiler,devletin, milletin paralarını her vesile ile yağmalamakta , hısım akrabaya dağıtmakta,çocuklarının,yakınlarının  kasalarına taşımakta bir mahsur görmeyiverdiler.

“Kendisi tokken, komşusu aç yatan bizden değildir” diye bilirdik, kendileri göbeklerini şişirdikçe şişirirken, enseleri her geçen gün kalınlaşırken, komşularının iniltilerini , haykırışlarını duymayıverdiler.

“Sizi kavimler halinde yarattık ki ki, tanışasınız…” diye bilirdik, her renkten , her dilden kavmi öteleyiverdiler

Adam öldürmeyi zul , en büyük kusur bilirdik, kahramanca!, destanlar yaratarak! çoluğumuzu, çocuğumuzu tekmelerle, kurşunlarla, gaz fişekleriyle öldürüverdiler , 

hala yaşayan gençlerimize , kendi çocuklarına çürük raporu almamışlar, bedelli askerlik yaptırmamislar gibi , 
ölün ki şehit diyelim bile dediler , 

Şehitliği kutsal ,pek  mukaddes bilirdik,  tıraşlı İŞİD çilere, gözü dönmüş katillere   sertifika dağıtır gibi şehitlik veriverdiler.

Küfrü, hakareti ayıp bilir, “Gördüğümüzü örter, görmediğimizi söylemez” idik, gördüklerini tepe taklak ettiler, görmediklerini görmüşler gibi diyiverdiler.

Sanatı, sanatçıyı baş tacı bilirdik, onlarsız hayat damarlarımız atmaz bilirdik,seslerine, sazlarına,heykellerine, resimlerine tükürüverdiler.Daha geçen megri megri diyip inleyenleri,ölümün kıyısında, acının kol gezdiği topraklarda  neşeli türküler, şatafatlı şarkılar söylerken alkışlayıverdiler.

Kula kulluk etmeyi,Eşrefi mahlukat olan ademe,her vesile ile sopa göstermeyi,İblisle iş tutup kibirle yeryüzü coğrafyasında gezmeyi AYIP BİLİRDİK,GÜNAH BİLİRDİK,KORKAR, ÜRKER, ÇEKİNİRDİK,”ÖNCE EKMEKLERİ BOZDULAR, SONRA HER ŞEYİ!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.