DEVLETİN BEKASI

Aile içinde küçük bir çocuğa tecavüz edilir, çocuk bağırır, çağırır feryat eder. Dedesi ulan velet senin g…tün yüzünden ailemizin şerefi beş paralık mı olsun diye olay örtbas edilir ve ailenin namusu kurtulmuş olur. Tabi sapıklık o ailede su yüzüne çıkmadan gizlice devam eder. Sapıklık şeref, şan ve namus korumasıyla iyice yaygınlaşıp bütün rezillikler ailenin namusu […]

Yayınlama: 04.06.2021
A+
A-

Aile içinde küçük bir çocuğa tecavüz edilir, çocuk bağırır, çağırır feryat eder. Dedesi ulan velet senin g…tün yüzünden ailemizin şerefi beş paralık mı olsun diye olay örtbas edilir ve ailenin namusu kurtulmuş olur. Tabi sapıklık o ailede su yüzüne çıkmadan gizlice devam eder. Sapıklık şeref, şan ve namus korumasıyla iyice yaygınlaşıp bütün rezillikler ailenin namusu için gizlenir.
Bizim devlet işleyişimizde Osmanlıdan bu yana, şan şeref ve namus anlayışıyla yürüyor. Maraş katliamının içişleri bakanı bu katliam için çok kapsamlı bir rapor hazırlar ve hükümete sunar. Özaydınlı istifa ettirilip bu rapor devletin bekası için hiçbir zaman açıklanmayacak garantisiyle devletin tozlu raflarında gizlenir. Uğur Mumcu öldürülür araştırmalar devletin duvarına çarpar. Mumcunun eşine, devleti en yetkili ismi bir tuğla çekilirse devlet çöker der. Bu cinayetin çözülmesi devletin namusu dense de, devletin bekası için Uğur Mumcu feda edilir.
Sedat Peker bir zamanlar devletin derin işlerinde kullanılıp, yerine Çakıcı getirilip atılınca fena halde bozulur. Peker devlet içindeki kirli işleri her hafta büyük bir izleyici kitlesine duyurmaya başlar. Artık kimse film vs seyretmiyor Peker in son videosuna kilitlenmiş durumdalar. Halkın yüzde yetmişi Pekerin doğru söylediğine inanıyormuş. Mehmet Ağarın Marinası, oğlunun yabancı bir kıza tecavüz edip sonradan öldürmesi. Korkut Ekenin Kıbrıs’ta bir gazeteciyi öldürtmesi. Binali Yıldırımın oğlunun Eroin, Kokain ticareti ve Peker den on bin dolar aylık alan AKP milletvekili. Her hafta Pekerden yeni haberleri almak için dört gözle bekliyoruz.
Devlet hükümet gazetecilerin ve muhalefetin derin soruları karşısında cevap veremez olunca. Devletin ve ailenin namusunu korumak için her zamanki koruma kalkanına bürünüverdi. Bu dış güçlerin devletimize ve hükümetimize karşı kurduğu bir komplodur. Hükümetimizin yazdığı destanlar ve başarılarını kıskanan dış güçlerin bir operasyonudur diye noktayı koydular.

Kim bundan sonra Pekerin iddialarını tekrarlar ise vatan haini Fetöcü ve dış güçlerin maşası sayılacak. Hükümetimiz kim 128 rakamını telaffuz edip, on bin dolar maaş alan kim derse devletin sırlarını ifşa etmeden yargılanacak derse şaşmayın. Artık Gazetelerde bu iddiaları yazıp, TV de konuşmak vatan hainliğiyle eş değer olabilir. Ne demişti Süleyman Demirel demokrasilerde çareler tükenmez.

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.