BOL PALAVRA ATANLAR, MİLLETİ SATARLAR

Ülkedeki açlık ve sefalette’mi, Yokluklara mı , Yolsuzluklara mı , ceza evindeki tutsaklaramı, işletilmiyen Hukuk sistemine mi , Kaybolan Adalete mi, yok sayılan hak ve özgürlükler mi yanayım

Yayınlama: 04.04.2023
A+
A-

Değerli Okurlarım !

Tam yirmi yılı aşkın bir süredir ülkeyi yöneten bir iktidar vardır. fakat ?? Öyle bir yönetildi ki sorma gitsin !
Maşallah diyesim geliyor ama diyemiyorum. Ülkedeki açlık ve sefalette’mi, Yokluklara mı , Yolsuzluklara mı , ceza evindeki tutsaklaramı, işletilmiyen Hukuk sistemine mi , Kaybolan Adalete mi, yok sayılan hak ve özgürlükler mi , hiç bir şekilde korunamayan can ve mal güvenliğine mi, Defalarca değiştirilen Milli eğitim yasasına mı, işine geldiği gibi uygulanan kanunlar mı, hanği birini yazayım’ki, yazmakla bitmiyor… 
Daha neler neler vardır!
Tabiki bu konularla ilgili her ne zaman bir şey sorulduğu an, hemen verdikleri cevaplar… Yolları yaptık ,Köprüler yaptık, Şehir Hastahaneleri yaptık diye övünürler. Onlara şunu hatırlatmak isterim:
Bu yapılanların hepsi yap işlet devret sözleşmeleriyle yerli ve yabancı Şirketlere peşkeş çekilerek yaptırılmıştır. Karşılıklı anlaşmaların hanği şartlarda yapıldığı bu güne kadar gizli 
Tutulmuştur. Yani şeffaflık söylemleri sadece bol palavra dan ibarettir.
Milletin sırtındaki yük, günden güne çoğalarak, altından kalkamaz hale gelindi.
Var olan bu durum insanları canından bezdirdiği için, Halk kararını verdiğinden dolayı, şimdi her gün yeni bir oyunla karşılacaklarmış kuşkularını taşıyorlar.
Göründüğü gibi bu oyunlarda yetersiz kaldığından, yeni senaryoların kapılarını açıyorlar.
Yerde seccade, elde Kur’an, dilde yalan, memlekette talan yaptıkları azmış gibisine, resmen din bezirganlığına soyunanlar, şunu çok iyi bilin’ki, seccade ve din istismarı da size bir faydası olmayacaktır. Hepsi okadar NOKTA…..
Gelelim İyi parti İstanbul il başkanlığına yapılan menfur saldırı olayına. Olayı kınıyor ve 
 bu tür saldırılar kime olursa olsun, şahsen bu tür hiç bir saldırıyı doğru bulmadığımı ifade ediyorum.
Fakat söz konusu iyi partinin Genel başkanı Meral olunca, her oyunu kendisi tertiplemede çok marifetlidir. örnekleri sayılmakla bitmez… 1995 den Tutunda bu güne kadar, bütün partilerde dolaşarak hayatını ve kariyerini yükseltmek için çaba sarf etmiştir. Tabi iyi partide %16 ve 23e Kadar olan çakma anketler devri sona gelince, yeni anket sonuçları % 6 ve 7 lere düşünce, Meral’ın mağduriyet üzerine düşüncesi kabarmış olabilirmi acaba ??  Açık açık bu kadına oy verin diye olan söyleminden anlamanız zor olmaması gerekir.
Birde bir meydan okuması vardır’ki silivri bana soğuk gelmez demesi ortalığı kasıp kavuruyor. Meral kadın silivri sana lüx dür….
Sen 1995 lerden kalan o failli meçhullerin ve anasız babasız kalan evlatların, öldürülen aydın ve iş İnsanlarının bedelini ödemen için, Diyarbakır zindanında tutsaklanmalısın… O zaman o söylemlerinin farkını daha iyi anlarsın diyoruz…
Haftaya muhalefetdeki liderlerin özgürlük vaatlerini ve liyakatlı, şeffaf olduklarına dair açıklama yapmaları, sadece bir yalan söylemdir.
Bunların böyle olmadığını ve sen ben, bizim oğlan, hep birlikte oynayalım misali söylemlerini kaleme alacağım. Haftaya tekrar ilkgunhaber.com’da görüşmek üzere, sağlıkla hoşca ve dostça kalın. ..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.