Temmuz ayında emeklinin yüzü gülecekmiş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Isparta’da bir basın açıklamasında Temmuz ayında emeklilerin yüzü gülecek demiş. Bakan Bilgin, Isparta’da AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra basın açıklaması yaparak “Önümüzdeki Temmuz ayında emeklilerimizin en düşük emekli maaşını onların yüzünü güldürecek bir seviyeye çıkaracağız. Enflasyon yüzde 36 iken, asgari ücretide yüzde […]

Yayınlama: 22.04.2022
A+
A-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Isparta’da bir basın açıklamasında Temmuz ayında emeklilerin yüzü gülecek demiş.
Bakan Bilgin, Isparta’da AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra basın açıklaması yaparak “Önümüzdeki Temmuz ayında emeklilerimizin en düşük emekli maaşını onların yüzünü güldürecek bir seviyeye çıkaracağız.
Enflasyon yüzde 36 iken, asgari ücretide yüzde 50 arttırdıklarını ifade ederek mutluluğunu dile getiriyor. Oysa daha maaş alınmadan her şeye yapılan % 200’lere varan zamları unutuyor sanırım.
Eh şimdi haklı olarak nasıl sormayalım. Sn Bakanım: Emekli’de Temmuz ayını görecek hal kaldımı’ki nasıl yüzümüz gülsün.
Ülkede bazı insanlar bir kaç maaş birden almanın hazını yaşar’ken, evinde yiyecek ekmeği olmayan emeklilerin olması, bir insan olarak elbette bizleri kahrediyor. Varın gidin, Temmuz ayında’da ülkede’ki tuzu kuru olanlar’la birlikte, mutlu hayat sürülmeye devam edilsin.
Emekli ac sefil perişan, yoksulluktan ölmüş kimin umurunda.
Emeklinin içinde bulunduğu bu zor şartlar altında dahi, 1100 TL olan Emekli bayram ikramiyesi, mualesef bazı iktidar yetkililerinin açıklamalarına göre, ekonomik sıkıntılar ve parasızlık nedeniyle, emekli bayram ikramiyesini artırmak,emekliye çok görüldü. Başka yerlere para var, ancak emekliye gelince yok. Bırakın ya Allah aşkına, insanlarla birde alay eder gibi, efendim emeklinin yüzü Temmuz’da gülecekmiş… Emeklide yüz kaldımı’ki, emeklinin yüzü gülsün.
Suç sizde değil, 13 milyona yakın bir emekli topluluğunun bulunduğu Ülkemizde, emekliyi sözde temsil eden kurumların beceriksizliği nedeniyle, emekliler kendi gücünün farkında olamıyor ve vurdumduymaz bir şekilde hareket ediyorsa, bırakın o emekli topluluğu yok olsun gitsin beeee… Daha ne söyliyelim.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.