Yolsuzluğa arsızlığa fırsat vermeden hizmet üretmek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Geçen gün Tufanbeyli’de bir açılışta yapmış olduğu konuşmasında benim görevinde çalışmayan adamla, hırsız adamla ve hain adamla işim olmaz demiş. Eh bu sözde kırılmaya, darılmaya, hele hele kelimeyi başka yöne çekmeye bir gerek varmı? Adam doğru söylemiş. Ancak bu açıklama demek birilerini rahatsız etmiş görülüyor. Efendim konu hakkında sosyal paylaşımlar ve tweetler ard […]

Yayınlama: 28.06.2021
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Geçen gün Tufanbeyli’de bir açılışta yapmış olduğu konuşmasında benim görevinde çalışmayan adamla, hırsız adamla ve hain adamla işim olmaz demiş.

Eh bu sözde kırılmaya, darılmaya, hele hele kelimeyi başka yöne çekmeye bir gerek varmı? Adam doğru söylemiş. Ancak bu açıklama demek birilerini rahatsız etmiş görülüyor.

Efendim konu hakkında sosyal paylaşımlar ve tweetler ard arda sıralanır’ken, bu demek oluyor’ki Karalar’ın bu açıklaması, tam isabet hedefi 12’den vurmuş…

Önemli olan burada, bu söze tepki gösteren kişilerin rahatsızlığı benim için önem arzetmiyor. Yalana talana soyguna vurguna ve yolsuzluklara bulaşmadan, halkın çıkar ve menfaatleri için var gücüyle kim çalışıyor veya çalışmak istiyorsa onu ayakta alkışlamak,herkesin görevi olmalıdır.

Emek sarfetmeden, çalışmadan haksız kazanç sağlamak, elbette çok ayıptır. İsim veya partisi hiç önemli değildir. Yönetim erkinde bulunanlar, göreve geldikleri an itibarıyla, öncelikle kendilerini tanımaları açısından iyice aynaya bakmalarını öneririm.

Kişi kendini aynaya bakınca insan olabilmenin vasıflarını şekil ve şemasında görebiliyorsa sorun yok demektir. Ancak bu şekil ve şema başka yönlere kayabiliyorsa, söylenenin havada kalacağını çok iyi bilmesi gerekir. 

Çalışmadan emek vermeden, kartçılar, köçekler, fırıldaklar kul hakkı yiyerek geçinenler,kim olursa olsun dünyanını en aşağılık rezil insanlarıdır. Bu söze bir itirazınız olabilirmi?

Ne demiş bir açıklamasında Zeydan Karalar; Sizin çalışmayan adamla, hain adamla, çalıp çırpan hırsız adamla işiniz olur mu? Hırsızın CHP’lisi, MHP’lisi, AKP’lisi, İYİ Partilisi veya bir başkalısı ismi ne olursa olsun hiç farketmiyor.Hırsız hırsızdır.Adamın mayasında çalmak çırpmak varsa.buna fırsat verilmemelidir. Bu önemlimi sizce…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seçilen tüm partili belediye başkanlarına hitaben yapmış olduğu konuşmasında, Göreve başladığınız gün itibarıyla siyasi kimliğinizden sıyrılıp, herkese eşit mesafede hizmet üreteceksiniz. Yolsuzluğa arsızlığa fırsat vermeyeceksiniz. Bünyenizde çalışan kişinin kişisel siyasi düşüncesine bakmadan, işini layıkıyla iyi yapan namuslu, şerefli bir şekilde hizmetine devam eden, hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadan, Hırsızlığa arsızlığa fırsat vermeyeceksiniz. Halka hizmet üreteceksiniz demişti. Eh sizde bunu yapıyor veya yapmaya çalışıyorsanız hiç bir mesele kalmaz demişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.