ADANA’DA ENFLASYON GİBİ ADAY PATLAMASI

Adanada ilk Pirsultan derneğini, 1993 yılında bizler kurmuştuk. Bu yeni kurulan Pirsultancıları ben hayatımda bu güne kadar, hiç tanımadım ve gerçek Pirsultan derneğinde hiç görmedim.

Yayınlama: 06.12.2023
Düzenleme: 06.12.2023 09:13
A+
A-

Adanada enflasyon yüzde beşyüze ulaştı. Adana İlçe Belediye başkan adaylarının hızı, ses hızını aştı. Özellikle çantada keklik misali görülen, CHP Çukurova ve Seyhana talep, olağanüstü arttı.

Yüreğir için henüz bir aday kendini mindere atamadı.

En garibide. Adana’da acayip bir Pirsultan Derneği kurulmaya başlandı.
Adanadaki bütün Pirsultan derneklerinin toplam üye sayısı, bini(1000) bulmazken. Her gün bir Pirsultan derneği kuruluyor. Şimdiye kadar sayı 5 i almış durumda.

Yeni kurulan her Pirsultan derneği. Esas ve öz Pirsultan derneği biziz diye duyuru yapıyorlar. Bu kurulan Pirsultan derneklerinin kaç üyesi var bilinmiyor. Sokakta, halkın içinde bir karşılığı var mı, orası malum.

Adanada ilk Pirsultan derneğini, 1993 yılında bizler kurmuştuk. Bu yeni kurulan Pirsultancıları ben hayatımda bu güne kadar, hiç tanımadım ve gerçek Pirsultan derneğinde hiç görmedim. Pirsultan hayranları, müdavimleri Adanada bu kadar çoğaldı da bizmi görmedik. Bu yeni kurulan Pirsultan dernekleri, sadece kendilerinden menkul bağımsızlar.
Genel merkezleri yok. Sadece Adanaya mahsus dernekler.

Adanada 1993 yılından beri, genel merkezi Ankarada olan ve bütün dünyada ve Türkiyede yüzlerce şubesi olan, gerçek Pirsultan derneğinin şubesi, yine Adanada faaliyetlerine devam ediyor.

Adana’da genel merkeze bağlı, tek bir Pirsultan derneği var. Bu ay, Aralık 17 sinde, genel kurulu olacak ve 1993 yılından beri devam eden tek dernek. Yeni kurulan derneklere sadece başarılar dilemekten söylenecek tek bir sözüm yok.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.