UKRAYNA VE NAZİ SEVDASI

Ünlü Türk asıllı CIA ajanı Özbek, Ruzi Nazar, 1917 Fergana Vadisindeki Magilan şehrinde doğdu. 1941 yılında Sovyet ordusunda Ukrayna’da askerken bir kızla arkadaş oldu ve izinli günlerini kızın ailesiyle geçirirdi. Kızın babası Ukrayna milliyetçilerinden olup Rus nefretiyle dolu Nazilerin yanında Rusya’yı içten vuran militandı. Naziler bütün Rusya topraklarında Rusya’ya karşı lejyonlar örgütlüyor, ‘’Türkistan lejyonu’’ Nazilerin […]

Yayınlama: 28.02.2022
A+
A-

Ünlü Türk asıllı CIA ajanı Özbek, Ruzi Nazar, 1917 Fergana Vadisindeki Magilan şehrinde doğdu. 1941 yılında Sovyet ordusunda Ukrayna’da askerken bir kızla arkadaş oldu ve izinli günlerini
kızın ailesiyle geçirirdi. Kızın babası Ukrayna milliyetçilerinden olup Rus nefretiyle dolu Nazilerin
yanında Rusya’yı içten vuran militandı. Naziler bütün Rusya topraklarında Rusya’ya karşı lejyonlar
örgütlüyor, ‘’Türkistan lejyonu’’ Nazilerin gözdesiydi. Bu Nazi ve CIA ajanı Ruzi Nazar son yıllarını
Türkiye’de Türk arkadaşlarıyla beraber geçirdi. Ruzi Nazar, Türkiye’nin en büyük devlet ve istihbarat insanlarıyla sıkı dostu. Enver Altaylı, Fetullah Gülen, Altemur Kılıç, Alparslan Türkeş ve dönemin en meşhur devlet büyüklerinin gözdesiydi.
Emperyalizm sıkıştıkça yeni kar edeceği pazarlar edinmeye çalışır. Amerika, Avrupa ve dünyadaki Ekonomik kriz yeni paylaşım savaşının ayak seslerini bize duyuruyor. Amerika NATO örgütlenmesiyle Rusya’nın bütün kenarlarını Amerikan ve NATO askeri tesisleriyle kuşatmış. Baydın 3 dünya savaşının ancak Rusya’yı durduracağını söylemeye başladı. Ukrayna’daki Nazi örgütlenmeleri İsrail ve Almanların tepkisini yıllardır çekse de dünya bunları es geçti. Rusya bütün dünyaya karşı Ukrayna’ya girdi. Rusya’da 48 Şehirde savaş karşıtı eylemler devamlı sürerken 2000 eylemci gözaltında. Bütün dünyada Rus basın ve Televizyonları hacklenip sansür konulup, gerçeklerin önüne perde çekildi.

Rusya’nın bütün dünyaya meydan okuması batının Ukrayna’yı Kurdun önüne atıp medya manevrasına itti. Batı Ukrayna’ya silah verip Rusya’ya karşı savaşın biz iyi seyirciyiz diyor.
Ukrayna’nın zenginleri ülkeyi terk etmiş fakirler savaşıp, ülke kalırsa zenginler gelip mala konacak.
Rusya büyük Kentlere girmiyor, yani silahlı sivil halkla karşı, karşıya gelmek istemiyor. Bunun çok
tehlikeli bir savaş olacağını en iyi Rusya biliyor. Batı ise Ruslarla sivil halkın savaşmasını istiyor, iş daha büyüsün, savaş daha kızışsın ve bir gerilla savaşına dönsün istiyor.
Büyük sermaye yani Emperyalizm sivil Faşist örgütlenmeleri sınıf mücadelesine ve Sola karşı
ikinci dünya savaşından sonra her ülkede örgütledi. Hangi ülkede sınıf hareketi ve sol örgütlü şekilde güçleniyorsa karşısına milliyetçi ve dinci gurupları örgütleyerek çıkardı. Seksen öncesinde solun güçlenmesine karşı CIA Fetullahı ve Ülkücüleri devreye soktu.

Bu gün Ülkücü hareket sessiz Sol yeniden her yerde var olmaya başlasın, Ülkücü ve dini örgütler birden ortaya çıkar. Maraş katliamında Amerika, Ankara büyükelçisi Maraş’ta iş adamları ve Ülkücülerle günlerce toplantı yapmış. Milliyet yazarı Abdi İpekçi Maraş katliamının planlayıcısı CIA diye yazınca Ülkücü Mehmet Ali Ağca tarafından öldürüldü. Ağca kuş uçmayan Cezaevlerinden kaçırılıp, bu gün Amerika film setlerinde figüranlık yapıyor. Bütün dünya mazlum Ukrayna halklarının yanında yer alıp Rusya’yı en Emperyalist, savaşçı, işgalci ilan etti yalan da değiller. Amerika körfez savaşlarında en ağır B 52 Bombardıman uçaklarıyla günlerce Irak ı yerle bir ettiğinde kimse Amerika’ya karşı ambargo ve yaptırımdan bile söz etmedi.
Şimdi Rusya bütün dünyadan neredeyse silinmeye çalışılıyor. Rusya Ukrayna’da topyekûn bir savaşa girmiş gibi gözükmüyor, Ruslar sadece askeri hedeflere saldırıyor. Ukrayna bir bilinmezlik içinde,Televizyon bir apartmana isabet eden bir füzenin çıkardığı dumanları gösteriyor. Ukrayna sivillere silah dağıtıyor, herkes silahlı kim, kimi vuracak o da belli değil. Zelenski iyi bir oyuncu ama filmin sonu nasıl bitecek hiç belli değil. Batının dediği gibi bir savaş yok aslında, birileri iyi algı yaratmak istiyor.
Rusya ya karşı dünya yaptırım uygularda, Türkiye en önde bu oyunda yer alıyor. Rusya bu
işten karlı çıkar ve güçlenirse, Almanya ve Fransa ilk oyunbozan olur. Olan Türkiye’ye olacak gibi,
yazın turist, kışın doğalgaz, domates, biber, patlıcan. Bizim dışişleri bunları da bir aklına getirse iyi
olacak, yoksa başımıza çok bela açacak gibiyiz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.