Başımızdaki dünya liderimiz olmasa biz bir hiçmişiz

Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde tek bir adam, tek bir insan varmış. 80. Milyon insan beş para etmez hiç bir işe yaramazmış.  Başımızdaki dünya liderimiz olmasa biz bir hiçmişiz. Hiç bir işe yaramaz, hiç bir şey yapıp, beceremezmişiz.  Yani AZİZ Nesinin dediği gibi dünya liderimizden başka 80. Milyon insanın hepsi aptalmış.  Bunları söyleyenler Osmanlıda Padişahın tebası, kulu, kölesi […]

Yayınlama: 18.04.2023
A+
A-

Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde tek bir adam, tek bir insan varmış. 80. Milyon insan beş para etmez hiç bir işe yaramazmış. 
Başımızdaki dünya liderimiz olmasa biz bir hiçmişiz. Hiç bir işe yaramaz, hiç bir şey yapıp, beceremezmişiz. 
Yani AZİZ Nesinin dediği gibi dünya liderimizden başka 80. Milyon insanın hepsi aptalmış. 
Bunları söyleyenler Osmanlıda Padişahın tebası, kulu, kölesi olmayı canı gönülden kabul etmiş kullar. Bu kullar Tanrı tarafından sarayda yaşayanlara kul olacaksın diye kaderlerinin böyle yazıldığına gönülden inanıp iman etmişler. 
Birde ülkemizde Bayraktar diye, yüksek teknoloji, robot, uçak mühendisi diye birisi varmış. Onun yaptığı iha, siha, kızıl elma vs gibi uçurtmaları, dünyanın hiç bir ülkesi yapamıyormuş. 
Bizim tek bir İhamız, dünyanın en gelişmiş son teknoloji savaş uçaklarından daha üstünmüş. Bütün dünya bizim bu harika silahlarımızdan öyle korkuyorlarmış ki, deme gitsin. 
CNN televizyonunda, aylardır gece, gündüz bu teknolojiyi konuşup, bir türlü sonu gelmez bir programla devam etmektedir. 
Uzaya uydu, havaya İha, denizlere İha gemisi indirip yüzdürüyoruz. 
Togları ürettiğimiz fabrikayı öyle gizli tutuyoruz ki, şeytan bile şaşırıp bir türlü o bile bulamıyor. 
Doğalgaz, bolibon, dolar, her şey buluyoruz emme, kuru soğanı bir türlü bulamıyoruz. 
Bu güzelliklere zillet ittifakının hiç bir ferdi kıskançlıklarından inanmıyorlar. Millet ittifakının yüce kulları, öyle alışmışlar ki, yalan ve iftira dışında, hiç bir hakikate kesinlikle inanmıyorlar. Demekki Kader böyle bişymiş. 

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.