BENİM DOSTLARIM !

Degerli Arkadaşlar! Dost demek hem anlamı çok büyük,Hemde literatürdeki yeri önemlidir. Aynı zamanda örf adetimiz ve büyüklerimizin bizlere ögretmiş olduğu dost sözcügünün anlamının, Bugün’kü dostluk anlamıyla hiç bağdaşmadığını görüyoruz.  Asıl dostluğu, entrika ve karşılıklı çıkarlara bağlatmamak gerekir. Bana göre bu davranışlar dostluğu yıpratıyor.   BAKIN; DOSTLARIMIZ DENDİGİNDE Bu BÜYÜK BİR ANLAM İFADE EDER   Başta dostlarımız mert olmalıdır. Dostlarımiz esaretli ve […]

Yayınlama: 19.09.2021
A+
A-
Degerli Arkadaşlar!
Dost demek hem anlamı çok büyük,Hemde literatürdeki yeri önemlidir. Aynı zamanda örf adetimiz ve büyüklerimizin bizlere ögretmiş olduğu dost sözcügünün anlamının, Bugün’kü dostluk anlamıyla hiç bağdaşmadığını görüyoruz. 
Asıl dostluğu, entrika ve karşılıklı çıkarlara bağlatmamak gerekir. Bana göre bu davranışlar dostluğu yıpratıyor.
 
BAKIN; DOSTLARIMIZ DENDİGİNDE Bu BÜYÜK BİR ANLAM İFADE EDER
 
Başta dostlarımız mert olmalıdır. Dostlarımiz esaretli ve sağduyulu olmalıdır. Dostlarîmız ülke bütünlügüne sahip 
çıkmalıdır..
Dostlarımız dil,din ,ırk ayrımı yapmadığına ve yapmıyacağına  kendini inandırmalıdır. Dostlarımız Hak,Hukuk,adaleti bugün tanımlar’ken geçmişte kendilerinin uyguladıkları adaletsizlikleride unutmamalıdırlar. Dostlarımız her türlü kumpas kurarak hiç bir canlıyı diri diri yakmamalıdır. Yada yakanları seyir etmemelidir. Dostlarımız katliamı yapanlara can alanlara, iş insanlarını, aydınları katledenlerin dosyalarının üstünü kapatarak failli mechul hale getirmiyenlerdir..    
Bu saydıklarımın hepsinin altında İsmi, imzası olan birileriyle  dostluk kurmak veya dostlarımız diye hitap edersek doğru olmaz. Aksi halde, onların o yaptıklarını onaylıyormuş gibi yaptıklarına ortak olmuş olursunuz..
Bunuda kabul etmediginiz için, dostlarımız dediginizde hür dikkatli seçmek gerektigini bilmelisiniz…
Dostlarımızın dik bir duruşu olmalıdır.  Kapı kapı dolaşan gezintili olmamalıdır.     
Degerli Arkadaşım !!!
Açık ve net biçimde söylemeliyim’ki; Bu gibi dostluklar çıkar odaklı ve zihniyeti bozukların anlık olarak masa başında kurduğu dostluklardır. Bu dostluklar hem bireysel hemide ülkesel olarak çok tehlikelidir..
Birinden kurtulayım derken, kendinizi daha kötü yerde bulursunuz.Kısacası yağmurdan kaçayım derken, bu iş doluya yakalanmak misaline benzer bir durumdur. Sivas, Afyon, Kocaelinin koyunu, bakalım inşallah, maşallah, sonra
Çıkmaz oyunu…
Daha önce yazmış olduğum yazılarımda hiç kimseye ulaşamıyan, işsiz olan garibanlar ve mensubu oldukları partisine emek veren muhtaç kişiler varken, hiç bir yerel yönetimlerde kimsesi olmayanlar işe giremezken, bir yanını genel merkezde’ki akraba tarikatına, bir yanını’da dostlarına verip belediyeleri dolduran yalaka takımı rüşvetçi bozuntularını ve birilerine hediyeler adı altında, eteklerini dolduran ve onlara bu imkanı veren herkesi bir bir açıklıyacağım demiştim.
Hiç merak etmeyin sevgili okurlarım dostlarım, ben kimsesizlerin kimsesi olmaya yemin ettim. Ben yalan yere verilen sözlerden söz vermek istemiyorum.  Ant içiyorum politika arenasının perde arkasında yalan dolan ne varsa tek tek gün ışığına dilimin döndüğü oranda çıkarmaya ve Gazetemiz İLKGÜN ve ilkgunhaber.com’ da sizlerle paylaşacağım. Haftaya görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.