DOSTLARINA ÇOK GÜVENEN SIRTI HANÇERSİZ KALMAZ…..

Degerli okurlarım ! Bazı gerçekler vardır. Zamanı gelince yazılır ve açıklanır. Tabiki bu açıklamalar bir çok kişiye dokunduğu için hoşlanmazlar.. Dostluk kişilere göre ve bakış açısına bakılır. Bazen bireysel dostluklar degeri ölçülemiyecek kadar Sağlam olur… Fakat Politikadaki dostluklara bakıldığında, 1960’lardan 1990’lara kadar dostluk adı altında kurulan koalisyonlardan belli oluyor.. Daha sonra 1995 lerden 2002 lere kadar olan  koalisyonlarda bugün çok […]

Yayınlama: 06.09.2021
A+
A-
Degerli okurlarım !
Bazı gerçekler vardır. Zamanı gelince yazılır ve açıklanır. Tabiki bu açıklamalar bir çok kişiye dokunduğu için hoşlanmazlar..
Dostluk kişilere göre ve bakış açısına bakılır. Bazen bireysel dostluklar degeri ölçülemiyecek kadar Sağlam olur…
Fakat Politikadaki dostluklara bakıldığında, 1960’lardan 1990’lara kadar dostluk adı altında kurulan koalisyonlardan belli oluyor..
Daha sonra 1995 lerden 2002 lere kadar olan  koalisyonlarda bugün çok güvenirli gördügünüz can dostlarınızda vardı.
Karşılıklı olan o dostluklarınızın oyun tezğahlarında sergilenen kumpaslara dönmesin..
Çünkü dönme dolaplara çok binen bir dostunuz olursa zemine ayak basıncaya kadar güvende degilsiniz demektir..
Ne demişler atalarımız. Kırk yıllık Kani bir günde olurmu Yahni söyleyişine baktığımızda toplumun ve bu Halkın                      acı günleri ve kötü kaderi 1950 lerden sonra başlayarak ölümler,İdamlar yakmalar ve kurşunlamalar derken 2002’lere kadar gelinmiştir.
En büyük tahribatlar 2002’den sonra, Ülke Üzerindeki baskılar yok edilen özgürlükler, yandaşlara acılan kapılar ve dışa dönük bağımlıkların günümüze kadar geldigi süre içinde, yakın gördügünüz dostlarınız diger dostlarıyla birlikte, Hükümeti temsil ediyorlardı..
O Dönemlerde sesleri farklı çıkıyordu ??
Hatta o dönemde feto’ya ateş püsküren merhum bir Milletvekilinin sözlerini kesenler ne oldu’da bu gün demokrasiden özgürlükten bahsediyorlar.
Bir gerçegi dile getirirsek şunu asla unutmamalıyız. Demokrasiden konuştuğunuzda şuna iyi bakın geçmişte yürüdügü yerdeki ayak izleri silinecek gibi degilse gelecekte hangi sözü verirse versin yüzünü aklıyamaz…
Arkadaşlar geçmiş dönemde parti içinde ve diger partilerde olup bitenleri dilimin döndüğü oranda açıklıyacağım. Şu ana kadar söyediklerim vardı, söylemediklerim vardı, onları’da önümüzdeki ilerleyen dönemlerde elbet soracağım, soracaklarımın cevabını ister kendileri, ister Genelbaşkanları kim cevaplarsa cevaplasın, bende sonrasına bakar ve değerlendirmemde kimlerin neler yaptığını somut örneklerle kamuoyuna sunacağımı çok iyi bilsinler…
PİR SULTAN ABDAL bir söyleminde şunu der; Bozuk düzende sağlam çark olmaz.. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.