“SİYASET ÜZERİNDE ÇARKI ÇEVİRENLER”

Değerli Okurlarım ! Seçim öncesinde iktidar tarafında verilmiş vaatler sözler vardır. Ne oldu peki ? En düşük memur maaşlarına iyileştirme getirildi. Asgari ücret yükseltildi, dahası emekli maaşlarına susturma payı verildi. Daha kimse maaşları almadan hemen elinden almak için zam planları devreye girdi. Halkın elinden maaşlar uçup gitti.   Dolaysıyla millet dahada fakirleşti alım gücünü yitirdiği gibi, Hiç kimsenin satacak […]

Yayınlama: 23.07.2023
A+
A-
Değerli Okurlarım !
Seçim öncesinde iktidar tarafında verilmiş vaatler sözler vardır. Ne oldu peki ? En düşük memur maaşlarına iyileştirme getirildi. Asgari ücret yükseltildi, dahası emekli maaşlarına susturma payı verildi. Daha kimse maaşları almadan hemen elinden almak için zam planları devreye girdi. Halkın elinden maaşlar uçup gitti.
 
Dolaysıyla millet dahada fakirleşti alım gücünü yitirdiği gibi, Hiç kimsenin satacak bir şeyi de kalmadı. Bir devlet kendi vatandaşını vergi üzerinden zam yağmuruna tutuyorsa,  o devlet iflasla karşı karşıyadır. Yada iflas etmesi kaçınılmazdır.
 
Hani Karadeniz gazı bulunmuştu ne oldu ? 
Hani Gabar da Petrol bulunmuştu ne oldu da seçim sonrası zam üzerine zampinğ yaptınız. Verdiğiniz sözlere vaatlere ne oldu? Yoksa yağan yağmurlarda sele kapılıp ğitti mi o vaatleriniz ve sözleriniz.
Ne demişler ? Bir yalanın en fazla kırk gün zamanı vardır. Sizin yalanlarınız daha kırklamadan (Zırtladı) Milleti de yerinden hoplattı. Bu gidişat, gelişatın iyi olmayacağının habercisidir.
 
“GELELİM DEĞİŞİM ÜZERİNDEN ÇARKI ÇEVİRMEK İSTEYENLERE”
Bunlar Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte görünüp arkasında oyun kurarak toplantılar yapan kaybetmesinden keyif alan kişilerdir.
İşte bu kişilere ne kadar güvenmeniz gerektiğine ben karar veremem. 
Fakat hiç güvenilmeyeceğini yıllar önce yani 2018 de başta bu kişiler olmak üzere isimleriyle sıraladığım, Ekrem imamoğlu , Özgür özel ,Akif Hamzaçebi , Engin Altay ,Tekin Bingöl ve dahası var, bunların bir çoğuyla İlgili, güvenilir olmadıklarını, hem İLKGÜN gazetesi köşemde yazmıştım. Hem’de Kemal beye Baş başa konuştuğumuzda anlatmıştım.
Daha Sonra; isimlerini tek tek yeri zamanı geldiğinde açıklayacak olduğum başka zoomcular’da vardır. Bunların geçmişte Genel başkan yardımcıları oldukları için kimlere adaylık döneminde söz verdiklerini, kimlerden menfaat sağladıklarının bilgisi elimizde vardır. Sadece biraz daha istihbaratını sağlamlaştırmak adına bekliyorum. Tabi şimdi yetkili olmadıkları için söz verdikleri kişiler bunları sıkıştırdığı için bunlarda kendilerini kurtarmak adına değişim tarafına koşarak imza veriyorlar. Eyer hasbelkader bir değişiklik olursa, orada PM yer alıp aynı
menfaat oyunlarına devam etmek için çabalıyorlar. 
 
Halbuki bilmiyorlar her tarafı pisliğe batmış olan birilerini, bu üye ve bu delegeler, CHP’de bunlara güvenip teslim edermi?
 
Ey Ekrem efendi ve onun zoomcuları, sen’ki CHP’de İstanbul Halkının oylarıyla 
seçilmiş, Türkiye’nin 3/1 bütçesine sahip, yaklaşık yıllık 300 Milyarı yöneten bir belediye başkanısın…. Bu kadar dürüst ve çalışkanlık abidesi görünüyorsan partili ve oy veren herkes, seni bir daha belediye başkanı olarak görmek istememesindeki nedenini hiç düşündünmü acaba ?
 
Sen Kemal Kılıçdaroğlu’nu başarısızlıkla suçlayacağın yerde onu sırtında bıçaklayarak, Genel başkanlığa oynamak yerine, bir dönüp kendine bak, acaba sen ne kadar başarılısın. Gel bir İstanbul Halkına soralım. Sen ancak yapmadıklarını yapmış göstermekle şov peşindesin….. 
Bu partili sana kanmaz, senden ve o zoomcularından, Cumhuriyet Halk Partisine Genel başkan ve yönetim olmaz ve olamazda bunu iyice kafana sokmanı öneririm. 
Sen 200’e yakın zoom toplantını Kemal bey kaybetsin diye yapacağına, 6 saat İngilizlerle balık yiyeceğine,100 Toplantıda Halk için İstanbula nasıl hizmet edeceğinle ilgili yapsaydın. Sen önce geçmişte yaptıklarına bak, ondan sonra CHP’nin Genel Başkanına dil uzat…. 
Senin Transferin neden ve niçin yapıldı çok iyi biliyorsun. Beni konuşturma senin daha CHP’ye geldiğin izler silinmedi. Yerinde durmayı bilmiyorsan’da ögren… 
 
Birileri Ahlaksızlığı eline alarak, seçim sürecinin yenilgisini Kemal Kılıçdaroğlu’ na yüklüyorlar. Tamam yenilgi var mı vardır. Ama bunun yanında başarıda vardır. Niye inkar ediyorsunuz, geçen seçimlerde % 30 oy alan birini başarılı bularak, allayıp pullayıp, Genel başkan olması için imza toplayarak aday yapmaya çalıştınız. 
 
Şimdi % 48 oy almış birini yok etmeye çalışıyorsunuz. Tabi Gücünüz yeterse ? sizin gibilerin derdi, partiyi düşünmek büyütmek değil, sizin derdiniz servet edinmek koltuğu garantiye almaktır.
 
Bazı illerde, Belediye başkanları mahalle delegeliği için öyle bir koşturuyorlar’ki etrafındaki yalakalara sosyal medya üzerinde öyle paylaşımlar yaptırıyorlar’ki deme gitsin . Sanki kurtuluş savaşı kazanmışlar. Bunlara  ve bunun gibilerine son sözüm bu kadar çabayı seçimde gösterseydiniz, bugün bunları tartışmıyor olurduk.
Sizin kendi bölgelerinizde değeriniz kalmadığı için bir sonraki seçimde aday olamazsak veya kazanamazsak, korkusunun dürtüsü içindesiniz….
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.