BİR MUSUBET BİN NASİHATTAN İYİDİR.

Bu günlerde en sevdiğim yazar Sedat Peker. En çok okuduğum yorumcu, yine Sedat Peker.  AKP MHP ve küçücük ortak küçük Prens Perinçeğin ortaklık gurubu olan çalan, çırpan, vurgun, soygun ve her türlü dalga dümeni en güzel yalan ve iftiraları atan Akp iktidarının bütün pisliklerini en ayrıntılarıyla hiç yılmadan açıklayıp korkusuzca üzerine giden en iyi Gazeteci, en […]

Yayınlama: 03.09.2022
A+
A-

Bu günlerde en sevdiğim yazar Sedat Peker. En çok okuduğum yorumcu, yine Sedat Peker. 
AKP MHP ve küçücük ortak küçük Prens Perinçeğin ortaklık gurubu olan çalan, çırpan, vurgun, soygun ve her türlü dalga dümeni en güzel yalan ve iftiraları atan Akp iktidarının bütün pisliklerini en ayrıntılarıyla hiç yılmadan açıklayıp korkusuzca üzerine giden en iyi Gazeteci, en derin araştırmacı, hedefi tam on ikiden vuran kovboy yine Sedat Peker. 
Gidiyor olanı hep birlikte görüyoruz, gelmekte olanda elinde bayraklarla geliyor. 
Bu vurgun, soygun, haksız, hukuksuz iktidar başımızdan bir toz bulutu gibi gittiğinde İtalyada olduğu gibi bir ” Temizeller “operasyonu yapılmalı ve de başına baş Savcı olarak Sedat Peker getirilmeli. 
Yalanı, pisliği, hukuksuzluğu bu pisliklerin içersinde olanlar bilir. Yasalara uyan kendi halinde bir vatandaş devlet içindeki entrikaları, dönen dolapları ne bilir, ne de haberi olur. 
Sedat Peker bu gün ülkemizin en yiğit, gözü kara Savcılarının yapamadığını büyük bir içtenlikle korkusuzca yapıyor. 
Akp Pekerin bu gerçekçi ve samimi itiraflarını bir kanun kaçağı, Mafya babası diye işlevsiz hale getirmeye çalışsada. Artık bütün halkın gönlünde yer bulmuş durumda. 
Herkes Pekeri dinliyor, izliyor ve canı gönülden inanıyor. 
Bu ülkede ki yirmi yıllık vurgun soygun iktidarının her yönüyle araştırılıp temizlenmesi için çok titiz bir temiz eller hareketine gerek var.  Kim haksız, hukuksuz kazanç sağlamış. Kim devleri hazineyi dolandırmış hepsinin mal varlığına el konulup. Nereden aldın. Nereden buldun kanunu çok genişletilerek çıkarılmalı. 
Kaynağını gösteremeyen mal varlığına el konulup, nereden alıp nasıl kazandığını ve vergisini ödemeyen ama her variyeri malvarlığının haksız kazancın hazineye aktarılması kesin yapılmalı. İki üç daha fazla Sedat Peker. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.