SOKAKLARI ISITMAK

Türkiye Amerika’yla tanışıp NATO ya üye olduktan sonra, devlet içindeki hukuk dışı örgütlenmeleri bu ülkenin başına bela oldu. Amerika’ya eğitim için giden askerler Türkiye’ye döndüklerinde çoğunluğu CIA hesabına çalışmaya başlamış. Devlet içinde CIA den maaş alan asker, polis ve başka kurum insanları bu gün yazılıp çiziliyor. Amerika 1945 yılından sonra Rusya’nın bütün Kapitalist ülkeleri istila […]

Yayınlama: 09.08.2021
A+
A-

Türkiye Amerika’yla tanışıp NATO ya üye olduktan sonra, devlet içindeki hukuk dışı örgütlenmeleri bu ülkenin başına bela oldu. Amerika’ya eğitim için giden askerler Türkiye’ye döndüklerinde çoğunluğu CIA hesabına çalışmaya başlamış. Devlet içinde CIA den maaş alan asker, polis ve başka kurum insanları bu gün yazılıp çiziliyor. Amerika 1945 yılından sonra Rusya’nın bütün Kapitalist ülkeleri istila edeceği düşüncesiyle her ülkede buna karşı koyacak örgütlenmeler yapmış. Ülkemizdeki bütün darbeler, siyasi cinayetler ve siyasi terör eylemlerinin hepsinin devlet içindeki bu örgütlerin işi olduğu inancı çok yüksek.
​Bu ülkeyi yetmiş yıldır yöneten sağ ve sığ siyasi hükümetler Ülke içindeki sağ, sol, Alevi, Sünni ve Türk, Kürt kartını en iyi şekilde oynamışlar. Ne zamanki sağ hükümetler oy kaybedip sıkıştıkları anda bu kartları oyuna sokuyorlar. Çünkü Ülkenin büyük çoğunluğu halen Osmanlı kafası ve sevdasıyla, muhafazakâr bir çoğunluğu temsil ediyor. Bu yüzde elinin oyunu almak için, etnik, milliyetçi, ırkçı ve mezhepçi oyunlarıyla onların oyunu kendine çevirebiliyor. İç ve dış düşmana karşı vatan millet aşkıyla hemen aslan kesilen bir ruhi duruma geçebilen bir halkımız var.  
​Elli yıldır ki binlerce asker ve sivilin öldüğü Kürt sorununu çözmeyip bunu bahane edip siyasete malzeme edenler. Kürtlerin tek siyasi Partisi HDP şeytanlaştırılıp demokratik alandan çıkarmak istiyorlar. Hükümet HDP ye siz terörle PKK ile aranızda mesafe koyun diye her gün HDP ye küfredip PKK ile ilişkilendirip halka HDP eşittir PKK diyor. Ülkenin yüzde ellisinden fazlası bu PKK HDP ilişkisine inanmış durumda. Bir şekilde silahlanan insanlar kendini devletini koruma aşkıyla HDP ve PKK ya karşı savaşa hazır kıta bekliyor. Her gün İnternette elinde silah, Ok, Yay, Kılıç, Satırla devlete karşı olduğunu düşündüğü düşmanı öldürmeye hazır bekleyenler çok fazlaca türedi. Bu Silahları nereden alıyorlar, neden kimse bunlara karşı bir önlem bir soruşturma açmıyor. Küçük bir trafik kazasında bu tipler silahını çekip hiç tanımadığı insanları öldürebiliyorlar.
​Sedat Peker in itiraflarıyla bu günkü hükümet ortaklarının hepsinin Mafyayla ve yasa dışı işlerle ilişkisi resmen kanıtlanmış durumda. Devlet Bahçeli Ülkenin en büyük mafya lideri Çakıcıya dava arkadaşım diyor. Kimse Sayın Devlet Bahçeli lütfen mafyayla aranıza mesafe koyun demiyor. Peker in patlattığı lağım kokusu bütün dünyayı sardı, mafya, yasadışı işler, Eroin, Kokain ticareti yapıyorlar dedikleri iş adamları işlerine devam ediyorlar. Yirmi yılda AKP hükümeti içindeki sonradan türeyen iş adamları, yüz yıllık Koç ve Sabancı gurubunun sermayesini aşmışlar. Dini bütün kesime ilginç bir sermaye ihracı devlet eliyle haksız ve hukuksuz bir şekilde aktarılmış gözüküyor. İlginç ihaleler, kamu arazilerini ucuza alıp iki gün sonra yine aynı kuruma fahiş fiyatla satıp haksız kazanç elde edenler halen iş başındalar. Hükümete yakın olanlar hakkındaki hiçbir iddiayı Savcılarca araştırılıp devletçe soruşturmaya gerek görülmüyor.  HDP ve CHP ye karşı apaçık uydurulmuş yalanlarla belediyelere kayyum atanıp, Vekillere hemen fezleke hazırlanıp Vekillikleri düşürülebiliyor. Suçlulara işlemeyen hukuk ve adalet suçsuzlara suç üreterek suçlanıp cezaları kesiliyor. Taşlar bağlanıp Köpekler salıverilmiş sokaklara dikkat etmek gerekiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.