Bu ülkenin genetiği ile masa topu oynadınız

Bu ülkenin genetiği ile masa topu oynadınız. Bin yıllık kadim değerlerini , Emevi Islamı’ nın  Arap milliyetçiliğine,  Bedevi feodalligine kurban ettiniz. Yönünüzü medeni dünyanın kazanımlarına değil, kolundaki saatten, kendisini aydınlatan lambaya kadar hiç-bir teknolojide parmak izleri olmayan; felsefede, sanatta, ahlakta bir adım dahi atamayan Ortadoğu’nun Emirlik, krallık,  şeyhlik,  şahlık aşiretlerine döndünüz. Analarımıza,  kadınlarımıza hakaret eden yaratıklara lafım […]

Yayınlama: 22.01.2021
A+
A-

Bu ülkenin genetiği ile masa topu oynadınız. Bin yıllık kadim değerlerini , Emevi Islamı’ nın  Arap milliyetçiliğine,  Bedevi feodalligine kurban ettiniz.

Yönünüzü medeni dünyanın kazanımlarına değil, kolundaki saatten, kendisini aydınlatan lambaya kadar hiç-bir teknolojide parmak izleri olmayan; felsefede, sanatta, ahlakta bir adım dahi atamayan Ortadoğu’nun Emirlik, krallık,  şeyhlik,  şahlık aşiretlerine döndünüz. Analarımıza,  kadınlarımıza hakaret eden yaratıklara lafım dahi olamaz. Onlar karanlık dehlizlerinde , utanma duygularını yitirmişligin iblisliginde gezine dursunlar hele.

Ama , ya siz,  ya devlet gücünün dayanılmaz kudretinin güvencesinde , herkesin anasına,  bacısına ağız dolusu küfürler edilirken,  başkasının ölüsü gibi,  başkasının anası,  bacısı diyip de Cananlara,  Başaklara,  Özlemlere kör,  sağır, dilsiz olan zevat , ya siz !

Bu ülkeyi tanınmaz hale getirdiniz, bakın işte bu başkalaşmış çirkin yüzünü, siz de sevmediniz. Mesajla , özel telkinle kişiye mahsus  adalet beklediniz. Adalet, Hak içindir,  halk içindir,  bunu hiç bilemediniz. 

Annenizin ellerinden öperim, ama siz, bu ülkenin analarına , tüm kadınlarına bir nazarla bakıp, ananız gibi, bacılarınız gibi göremediniz!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.