Dersim’de 12 gündür ormanlar yanıyor…

Dersim’de 12 gündür ormanlar yanıyor… Ama malesef , ülkemde ikiyüzlü, hastalıklı, patolojik samimiyetsiz yaklaşım orman yangınlarında da kendini gösterdi, binbir çelişkili karanlık yüzünü  yine  esirgemedi. Misakı Milli sınırlarımız nerede başlar, nerede biter dostlarım?  Vatanı ve milleti ile bölünmez bütünlükten ne anlıyorsunuz kardeşlerim?  Güzel ülkemin ormanları her neresinde, hangi m2 sinde yanarsa kalbimiz de  oralarda atmasın  mı, […]

Yayınlama: 28.08.2021
A+
A-

Dersim’de 12 gündür ormanlar yanıyor…

Ama malesef , ülkemde ikiyüzlü, hastalıklı, patolojik samimiyetsiz yaklaşım orman yangınlarında da kendini gösterdi, binbir çelişkili karanlık yüzünü  yine  esirgemedi. Misakı Milli sınırlarımız nerede başlar, nerede biter dostlarım? 

Vatanı ve milleti ile bölünmez bütünlükten ne anlıyorsunuz kardeşlerim? 

Güzel ülkemin ormanları her neresinde, hangi m2 sinde yanarsa kalbimiz de  oralarda atmasın  mı, yüreğiniz oralarda da cayır cayır yanmasın mı? 

Bir çocuk öldüğünde, bir kadın katleldildiğinde, bir orman küle döndüğünde yer, yöre, inanç, etnisite ayrımı yapıyorsa fikriniz, benliğiniz , siz millet demeyiniz, biriz , beraberiz , aslında 84 milyon kardeşiz, kelamları etmeyiniz!

Bir ülke , bir millet insana benzer ya hani? 

Tırnağı acısa, teni tele takılsa, azı dişi ağrısa canı orada atar ya hani?   

Cevab- ı Hak’ın aynı balçıktan yarattığı, aynı coğrafyada yaşattığı güzel insanlarız biz, kanlarımızın, gözyaşlarımızın rengi aynı ya  hani, hala görmediniz mi siz?

Birlikte hep bir avaz gülmeye, neşeli türküler söylemeye, halay halay, zeybek zeybek, horon horon derin bir oh çekmeye açız BİZ!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.