Hukukun üstünlüğü mü dediniz?

BiZ denilince 80 milyonu anlamayan,    yalnızca kendisine bir nedenle oy veren %50 yi anlama gafletine düşen bir siyasi kadronun bu ülkeye   verecek hiçbir şeyi olamaz! Hukukun üstünlüğü mü dediniz? Yapamazlar, zira her eylem, işlem ve söylemi ile her türlü evrensel hukuk normunu pervasızca ihlal ederek sayısız suç ve günah işlediler,  korkarlar. Barışçıl dış siyaset […]

Yayınlama: 23.03.2019
A+
A-

BiZ denilince 80 milyonu anlamayan,    yalnızca kendisine bir nedenle oy veren %50 yi anlama gafletine düşen bir siyasi kadronun bu ülkeye   verecek hiçbir şeyi olamaz!

Hukukun üstünlüğü mü dediniz?

Yapamazlar, zira her eylem, işlem ve söylemi ile her türlü evrensel hukuk normunu pervasızca ihlal ederek sayısız suç ve günah işlediler,  korkarlar.

Barışçıl dış siyaset mi dediniz?

Yapmazlar, yapamazlar , zira hamasete, düşmanca naralara, fiyakalı nutuklara ihtiyaç duyuyorlar.

Yüksek kaliteli bir eğitim mi dediniz?

Akıllarına bile getirmezler!
Cami, cemaat etrafında gelişen bir toplum düzeninde kaliteli ,bilimsel ,küresel bir eğitim ,  aydınlanmış pırıl pırıl genç zihinler  esaslı sorun yaratır,  biliyorlar.

Barış ve huzur içinde kenetlenmiş bir toplum mu dediniz?

Her vesile ile her ortak değeri yağmalayan,  kavgayı,  ayrıştırmayı marifet sayan , bu şekilde ayakta duran bir politik hareket barışmış,  el ele tutuşmuş bir halk murat etmezler. Kutuplaşma, dalaşma,  ayrışma  yerleyeksan olursa , beslenemezler,   bunu görüyorlar. 

Vaziyet budur, duyuyorlar,  biliyorlar,  görüyorlar, 
Koskoca 80 milyona, şatafat ve lüks içinde,  ne haliniz varsa görün diyorlar!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.