İKTİDAR OLMANIN YOLU HALKIN ELİNDEN VE DİLİNDEN GEÇER

Degerli Arkadaşlar, sevgili okurlarım. Her zaman söyledigim bir söz vardır. Yaşamak için direnmek, aynı zamanda direnmek içinde, yaşamak gerekiyor. İktidar olunması için mücadele gerekir’ken, Aynı şekilde mücadele vermek için’de halkın destegi gerekiyor. Halkın destegini almak için’de Halkı sesine kulak vermek gerekiyor.   Fakat duyduğumuz ve gördügümüz kadarıyla, bırakın sesi “Halk çığlık atıyor”  Ama duyan olmadığı gibi Aldıranda hiç görülmüyor. Bir çoğunuz […]

Yayınlama: 14.02.2021
A+
A-

Degerli Arkadaşlar, sevgili okurlarım. Her zaman söyledigim bir söz vardır. Yaşamak için direnmek, aynı zamanda direnmek içinde, yaşamak gerekiyor.

İktidar olunması için mücadele gerekir’ken, Aynı şekilde mücadele vermek için’de halkın destegi gerekiyor. Halkın destegini almak için’de Halkı sesine kulak vermek gerekiyor.
 
Fakat duyduğumuz ve gördügümüz kadarıyla, bırakın sesi “Halk çığlık atıyor”  Ama duyan olmadığı gibi Aldıranda hiç görülmüyor.
Bir çoğunuz beni tanır ve bilirsiniz.Hayatımın üçte ikisini mücadele ve siyaset uğruna harcadım. Tek bir beklentim vardır. Mensubu olduğum siyasi Partimi iktidarda görmektir.
Biliyorum ve eminim sizlerde bu iktidar umudunu taşıyorsunuz.
Şimdi bakalım, Halkın iki çığlığına….
Biri mevcut iktidar’a  karşı, Açlık, yokluk, yoksulluk, yalan, talan ,Adaletsizlik, hukuksuzluk, Ayrımcılık, yandaşcılık hat sevidey’ken hiç bir şey yokmuş gibi göstererek toplumun aklıyla dalga geçmek gibidir.
Digeri ise;  Ana mualefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na…
Halkın dilinden bire bir bana söylenenler…
1-Biz halk olarak Genelbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na güveniyoruz İnancımız tamdır.
2-Kemal bey liyakata dayalı siyaset, şeffaf yönetim diyor. Fakat biz halk olarak bunları yerel ve genel yönetimlerde görmüyoruz. Çoğunlukla yakın akraba ve  Aile fertleriyle bütün yönetim
noktalarını ellerine aldırarak, kendileri yönetiyor veya yönettiriyorlar.
3-Bizler Halk olarak, hiç bir Milletvekilimize, Belediye Başkanlarına İl başkanlarına hatta İlçe başkanlarına bile ulaşamıyoruz diyorlar. Genelbaşkanımız o bölgeyi eğer ziyaret’e gelmişse, o zaman ancak yöneticilerimizi, o cadde veya o mahallede görebiliyoruz diye zezlenişte bulunuyorlar.
Peki, çözüm önerilerini sorduğumda, bakın bana ne söyliyorlar biliyormusunuz? Gelin sizlere biraz’da bu konuda dikkat çekmek istiyorum.
1-Sayın Genelbaşkanımız bizi  bu mevcut hükümetten kurtarması için, ittifak görüşmelerini destekliyoruz ve her zaman yanındayız.
2-Gidecegimiz bu meşakatli yolda, iktidar olabilmemiz için Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrımızdır.  İvedilikle  Acil Eylem planı olarak, “MYK” degiştirilmelidir….
3-Genel başkanımızında bilgisine sunulan il ve ilçe başkanlarının çalışmaları ve halk’la ilişkileri
gözden geçirilerek, hakkında ne gerekiyorsa yapılmalıdır. 
4-Genelbaşkana verilen bilgi dahilinde, halkın içinde çalışmalara katılmıyan ve halkın sesine kulak vermeyen milletvekilleri uyarılmalıdır. Dinlemiyorlar’sa halk adına teşhir edilmelidir.   (Edecegizde)  
4-Genelbaşkana; Hakkında bilgi verilen, belediye başkanları halkın sorunlarına uzaktan bakıp,
çalışmalarını keyfine göre yönetip, yaptıklarının üstünü kapatmak için, Genelbaşkanın talimatıdır diyerek kılıf hazırlıyanlara, derhal müdahale edilip, hakkında gereken yapılırsa, İşte o zaman iktidar’a giden yol açık olur. 
Halkın sesine kulak verilip dinlendigi için, sandıkta’da halk gerekeni yapar ve iktidar kaçınılmaz olur diyor ve Haftaya tekrar İLKGÜN Gazetesinde ve ilkgunhaber.com’da görüşmek dileğiyle hoşca ve dostca kalın.   

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.