İDRAK GECİKMESİ VE KURNAZ’LIK

Bir insan yaşam süresince çok farklı makam, mevki ve önemli görevlerde karar mercii olarak yetkili olabilir. Fakat önemli olan kişilik ve karekter yapısındaki vicdan muhasebesine ne kadar sahip olmasıdır.

Yayınlama: 27.11.2022
A+
A-

Bir insan yaşam süresince çok farklı makam, mevki ve önemli görevlerde karar mercii olarak yetkili olabilir. Fakat önemli olan kişilik ve karekter yapısındaki vicdan muhasebesine ne kadar sahip olmasıdır.

Yaptıkları yanlışlıkların karşısında özeleştiri yapmak yerine kurnaz, kıvrak davranışları sergilemek o kişinin ne kadar zayıf ve kimlik arkasına sığınıp makam yetkisini kullananların çaresiz olduğunu gösteren son çırpınışlarıdır.
Şunu asla unutmayın, siyasi bütün Liderler ve onun yalaka  A takımı, Halkın karşısında sürekli dillerinden düşürmedikleri söylemler, Demokrasi, Hak ve özgürlükler, Lâiklik, şeffaf yönetim, Basın özgürlüğü yani bol kepçe den atan atana, peki uygulanıyor mu ?  Asla hepsi lafta ve söylemde kalıyor.
Hakkında iddia olan birilerine soru soruyoruz, o şahıs sorulara cevap vermek  yerine, üstünü kapatmak İçin farklı oyunların senaryosunu kuruyor.
Senin hakkındaki iddiaları araştırmaktan ve yaptıklarını bir bir açıklamaktan asla vazgeçmem. Haa şunu’da belirtmeliyim’ki Parti Liderleri ve kurmayları dahil bir çoğu hakkında çok yönlü araştırma yapıyorum ve önceden bire bir yaşadıklarım bildiklerim vardır.
Tabiki bunları ifşa edecegim, bazı yağcı ve yalaka takımı olan koltuk sevdalısı arsız ve yüzsüzlere hırsızlara, karşı diyeceklerim ve mücadelem devam edecektir. Bedeli ne olursa olsun. Bana güvenen benimle aynı
devrimci düşünceyi , Demokrasiyi, İlkeli ve kararlı yol arkadaşlarım ve haksızlığa uğrayan partidaşlarımın
hakları için, mücadeleye devam edecegim.
Bilmeniz gereken en önemli husus şudur: Makamı mevkisi ne olursa olsun, görevi ne olursa olsun. Bana
karşı engel olma şansını bulamayacaklardır. Bu gibilerin yaşamı sadece kurnazlık’la oluyor mualesef…
– İş başına gelene kadar her şey onlar için mubahtır. Hayatında hiç bir başarısı olmadan siyasi yer bulmak için kendini iyi pazarlayan, Halkın sırtından geçinmeyi kurnazlık sayıyorlar.
-Kendi çocukları en iyi koşullarda yaşarken, yoksul Aile çocukları üzerinde siyaset yapmak Kurnazlıktır.
-Şeffaf yönetimler üretmek yerine, yalakalık yaparak lidere tapmak kurnazlıktır.
-Lideri ve kendini yüceltip parti emekçilerinin mantığını küçümsemek, Ah’kem kesmek kurnazlıktır.
-Yaptıkları hırsızlık ve yolsuzlukların üstünü kapatarak Milletin gelir seviyesini savunuyor gibi davranmak kurnazlıktır.
-Kendilerinde olmayan ve hiç bilmedikleri Ahlak, Edep, Dürüstlük,Hukuk,Adalet vicdan kelimelerini kullanmak 
tamamen siyasi kurnazlıktır. Bu gibi örneklerle tarif edilecek çok kelimeler bulunur. Fakat önemli olan yüzsüzlerin aynaya her baktığında nasıl bir yüz gördükleridir.
Tabi şimdide seçim konuşulur’ken,Bu sahte dürüstler ellerini ovarak, piyasa ve bölge fiyatlarını belirlemek
için pazarlık yapmak peşine koşuyorlar.
Eh söylemler gelmeye başladı, yakında kokusu çıkar. Bekleyip görecegiz….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.