Laf olsun diye kadınlar günü kutlanmaz

Kadınları ve kadın haklarını korumak için. Önce Laikliği savunmak. İslam dininde ki kadınlar hakkındaki bütün ayet, hadis ve geleneklere karşı, adam gibi, erkek gibi hepsine karşı çıkmak gerekir.

Yayınlama: 08.03.2024
A+
A-

Evimdeki kadınımın, kızımın, dişi sineğin dışında ki, bütün dişilerin ve kadınların günü kutlu olsun.

Yağ yakmayı çok severiz emme tavaya bir kaşık yağ koymayız.

Kadınların gününü senede bir gün canı gönülden kutlarız emme eşimizi dövmeyi yani, sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyiz. Saçı uzun, Aklı kısa….Eksik etek demeyi ve içten öyle düşünmeyi vallada, billada gönülden ve içten düşünür ve öyle inanırız.

Dinimizce kadın elimizin kiri. Gecelik, odalık ve Cariyelerimizdir. Dinimize göre, Özgür kadın alamıyorsan, İstediğin kadar köle, cariye sürüsüyle biz yüce erkeklere Dini bir haktır.

Aç kaldığımızda, Karılarımızı yiyip, zıkkımlanmamız, dinimizin biz erkeklere bir self servisidir.

Üç kez boşol, boşol, boşol dediğimizde nikahlı karımız nikahtan düşer ve boşamış oluruz. Olur ya! Çocuklar illede anamızı geri alacan derlerse….Aman Allahım!
Kendi öz çocuklarımızın anaları nikahtan düştüğü için alamayız. Yeniden nikah kıymak içinse. Başka bir erkeğe karımızı bir At arabası ya da Öküz arabası aldında hüllelettirip, ancak öyle yeniden nikahlayıp karımızı geri alabiliriz.

Kadın haklarını korumak savunmak, sadece yılda bir gün, laf olsun diye kadınlar gününü kutlamak, kadınların daha fazla ezilmesi, sömrülmesi, köleştirilip, yok edilmesine vesile olacaktır.

Kadınları ve kadın haklarını korumak için. Önce Laikliği savunmak. İslam dininde ki kadınlar hakkındaki bütün ayet, hadis ve geleneklere karşı, adam gibi, erkek gibi hepsine karşı çıkmak gerekir.

Eğer bu bizim toplumunuzun dini ve inancı diye hoş görürsen, Kadınların kahrolmasını, ölümlerini, ikinci insan eksik etek olmalarını ve de 4 üncü eş olmalarını da kabul etmiş olursunuz.

Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün… Ne diyelim..?

Allahu ekber.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.