UKRAYNADAKİ HAZAR TÜRK YAHUDİLERİ

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte üç dünya savaşı çoktan başladı diye yorumlar yapılıyor. Aslında dünya ilkel toplumdan sonra devamlı bir savaş içinde, bu savaş ganimet, toprak, maden yani para için yapılan savaş demek. Bir ve ikinci paylaşım savaşlarında büyük Emperyal güçler kendilerine göre bütün dünyayı kendi aralarında paylaştılar. İnsan nüfusunun aşırı artmasıyla beraber, bilimin ve teknolojinin […]

Yayınlama: 06.03.2022
A+
A-

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte üç dünya savaşı çoktan başladı diye yorumlar yapılıyor. Aslında dünya ilkel toplumdan sonra devamlı bir savaş içinde, bu savaş ganimet, toprak, maden yani para için yapılan savaş demek. Bir ve ikinci paylaşım savaşlarında büyük Emperyal güçler kendilerine göre bütün dünyayı kendi aralarında paylaştılar.

İnsan nüfusunun aşırı artmasıyla beraber, bilimin ve teknolojinin gelişip insan ihtiyaçlarının aşırı derecede artması, ihtiyaçların karşılanmasında bir tıkanma yaşanmaya başlandı. Kapitalist sistem devamlı büyümek zorunda, büyümez ise kazaya uğrar ve yok olur. Devamlı büyümek aslında dünyadaki bütün enerjiyi, suyu, toprağı, canlıların gıda alacağı ve yaşamını devam ettireceği her şeyi de tüketiyor. Büyümek doğanın dengesini sarsacak şekliyle olursa savaşlar kaçınılmazdır.
Rusya ve Ukrayna savaşı aslında Emperyalist Amerika ve batıyla Rusya, Çin, Kuzey Kore gibi eski Komünist ülkeler arasında olan bir savaş. Amerika esas en korktuğu düşmanı Çin ama önce dünyanın en büyük silah gücü Rusya’yı halletmeden Çine saldırırsa kayaya çarpmış olur.

Amerika dünyadaki 172 ülkede 800 den fazla askeri üssü var. Amerika demek NATO demektir, bir ara Avrupa NATO bitti diyordu ama Amerika için hiçte öyle değil. Amerika dünyanın en borçlu ekonomisi en hasta ülkesi ve dünya silah satışının yüzde 30 Amerika yapıyor. Yüzde 20 Rusya, Fransa, Çin, Almanya ve İngiltere diye sıralanıyor. Dünya ekonomisi tıkanmış durumda, ancak bu sıkışıklığı büyük bir dünya savaşı temizleyip açabilir diyenler var.
Yıllardır Putin Ukrayna’da çok tehlikeli ve devamlı gelişen bir Nazi örgütlenmesi var diye yırtınırken buna sadece Almanya ve İsrail destek veriyordu. Şimdi hiçbir dünya televizyonu hiçbir Ukrayna askerlerinin görüntülerini ve ellerindeki Nazi kamalı haç bayraklarını göstermiyor.
Ukrayna’daki Yahudiler aslında Hazar Türkleridir ve bu Yahudileri İsrail Ukraynalı Nazilerin öldürdüğünü söylüyor.

Putin Zelinski iktidara geldikten sonra 14. 000 Rus Ukrayna vatandaşının Nazilerce sistematik bir şekilde öldürüldüğünü söylüyor. 1940 yıllarında ve ikinci dünya savaşında Ukraynalı milliyetçiler Rus düşmanlığıyla Hitlerin gönüllü savaşçıları olup Nazi lejyonları kurmuşlardı.
Rusya, Polonya ve Ukrayna Hazar bölgesinde ki Yahudiler aslında ilk kitaplı dine geçen Hazar Türkleridir. Türklerin ilk kitaplı dini Yahudiliktir ve Hazar Türkleri hepsi birden en az dört yüz yıl Yahudi kalmışlardır. Sonraları Hıristiyan ve başka dinlere zora ki dönüşler olmuştur.

Bu gün bile Anadolu’da bazı mabetlerde Davut yıldızı mabetlerin duvarlarını süsler. Irkçılık ilginçliklerle doludur ama ırkçılar ve aşırı milliyetçiler her zaman Emperyalizmin kontrolünde gelişmiştir. Çünkü her sınır komşu ülkelerin milliyetçilerini Emperyalizm kışkırtıp ikisine
de silah, ilaç vs satarak sermayesine sermaye katar. İki ülkeyi birbirine savaşa sokan o koşulları da her zaman Emperyalizm hazırlar. Dünya halkları bu gün haklı olarak Rusya’yı saldırgan savaşçı, zorba ilan 
edip Ukrayna’yı mazlum görerek sivil bir savaş içine girildi.

Bütün dünya ülkelerinde kafe, restoran ve eğlence yerlerine Ruslar giremez yazılarını çoktan kapılarına asmışlar bile. Rus bankaları uluslar arsı işlemlerden çıkarıldı. Rusya’ya bütün dünya hava sahası kapatılıp, Futbol maçları, spor karşılaşmaları yasaklandı. Kedi yarışmalarında bile Rus Kedileri katılamazken, dünyaca ünlü sanatçılar Almanya da bile kovuldu. Ünlü Rus yazarları, Üniversitelerde ders konusu olmaktan çıkarılıp Rus a ait ne varsa dünya literatüründen bir hafta içinde çıkarıldı. Dünyanın değişik ülkelerinden Rusya’ya karşı savaşmak için tam 16. 000 savaşçı Ukrayna’ya geldi.

Dünya halklarının bu deli kafalar yüzünden başı büyük belada. Yetiş ya Ahmet yetiş ya Mehmet diyecek bir kurtarıcı çoktan yok olup gitmiş.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.