2023 TE CENNETTEYİZ

2023 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Allahın izniyle yine kazanıp, bütün ülke olarak cennette gidip Cennette yaşayacağız. Lozan anlaşmasının müddeti 2023 yılında bitip, dış mihrakların elimizi kolumuzu bağlayan bütün esaretinden kurtulup, ülkemiz gerçek özgürlüğüne kavuşacak. Kapatılan Petrol kuyuları, değerli madenler ve daha neler, neler devletimizce çıkarılacak. Toprağımız ve tarlamız bire yüz vererek, enflasyon sıfırın altında sürünüp, hayat […]

Yayınlama: 21.03.2022
A+
A-

2023 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Allahın izniyle yine kazanıp, bütün ülke olarak cennette gidip Cennette yaşayacağız.

Lozan anlaşmasının müddeti 2023 yılında bitip, dış mihrakların elimizi kolumuzu bağlayan bütün esaretinden kurtulup, ülkemiz gerçek özgürlüğüne kavuşacak. Kapatılan Petrol kuyuları, değerli madenler ve daha neler, neler devletimizce çıkarılacak. Toprağımız ve tarlamız bire yüz vererek, enflasyon sıfırın altında sürünüp, hayat pahalılığı değil hayat zenginliği yaşayacağız.

Toprağımızın bir metre altından işlenmiş saf 24 ayar Altın çıkıp dünyanın en zengin ülkesi biz olacağız. Dünya bizden borç para dilenip alarak hepside bize borçlu olacaklar. Dünyanın bütün insanları bizim ülkemizde yaşamak için sınırlarımızda uzun kuyruklarla sıralanıp, etten duvar örecekler.

Yüce ve büyük devletimiz o fakir, fukara ve geri kalmış dünya insanlığını ülkemize almamak için özel güvenlikli duvarlar örüp tek bir canlıyı bile sınırlarımızdan içeri almayacaklar. Öyle mutlu, mesut olacağız ki, ağzımız bir karış açık kalıp devamlı güleceğiz.
Apartmanların dibine ektiğimiz Domates, Salatalık, fasulye ve bütün sebzeler, evlerin mutfaklarından ta terasa çıkacaklar. Herkes penceresinden ihtiyacı olan her çeşit sebzeyi 12 ay lop, lop toplayıp kuruş para vermeden bedava geçineceğiz. Caddelerin kenarları, sokaklar ve parklardaki ağaçlar her türlü meyve ağaçlarıyla dolup, halkımız bedavadan istediği meyveleri teker, teker toplayıp ham yapacaklar.
Ne Pazar ne Manav olmayacak yani Bakkallar, Marketler de yok olup bütün ihtiyaçlarımız devletimizin şefkatli elleriyle bize ulaştırılacak. Hazine hiç borçlanmadan her yıl fazla vererek paramızı koyacak depo, hangar bile bulamayacağız. Denizlerimizden ve yerin on metre altından, saf işlenmiş Motorin, Benzin ve Doğalgaz fışkıracak. 2023 yılında ülkemizin her yerinden Elektrik enerjisi fışkırıp bedava ve sonsuz Elektrik enerjisi bulacağız. İneklerimizin her biri her yıl yüz Buzağı doğurup, günde bir ton süt verecek. Koyunlarımız yılda her biri biner tane kuzulayıp, Kedi ve Köpeklerimizi bile bonfile, ciğer ve pirzolayla besleyeceğiz.

Uzayda yeni bir ülke yaratıp, altı ay Dünyada, altı ay Uzayda yaşayacağız. Bütün arabalarımız hem karada, hem Denizde, hemde havada hiçbir yakıt harcamadan istediğimiz gibi istediğimiz yere istediğimiz yerden gideceğiz. Bütün dünya bizi konuşup, bizim gibi yaşamak için hayaller kurarak kıskançlıklarından kırılıp çatır, çatır çatlayacaklar. Dünyanın lideri bir ülke olup dünya liderimizle bütün dünyayı yöneteceğiz.

Denizlerimizde ki Balıklar daha lezzetli ve bol olup, herkes Deniz kenarına gidip elleriyle Balıkları tutacaklar. Her Erkeğe istediği kadar gözleri sürmeli Huriler Kadınlara ise dünya yakışıklısı Bay Nuriler Allah tarafından ihsan edilip bizlere Cennetten intikal edilecekler.

Canımızın istediğini o iri gözlü Huriler Altın tepsilerde istediğimiz şekilde pişirilmiş ağız tadımıza göre önümüze getirecekler. Daha neler, neler tabi ki bu güzel hayatı hep beraber yaşamak için sandıkta Cumhura oyunuzu seve, seve vereceksiniz, benden bu gadder efendim.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.