Amma Hani Nerede Sizde o yürek!

CHP’nin mevcut genel başkanı Özgür Özer’i partili vatandaşlar, gerçek anlamda partinin genel başkanı olarak görmek istiyor.

Yayınlama: 11.10.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın İktidara olan tepkisi sonucu Ana muhalefet partisi CHP’nin yapılan seçimde üstünlük sağlamasıyla, muhalefetin eline bir koz geçmiş oldu.

Ancak seçimde elde edilen başarı sarhoşluğuna kapılanların halktan uzaklaşmış olması ve yerinde sayarak, bir kaprise kapılması CHP’ye asla bir şey kazandırmaz. CHP’nin mevcut genel başkanı Özgür Özer’i partili vatandaşlar, gerçek anlamda partinin genel başkanı olarak görmek istiyor.

Ülkede vatandaş perişan işçi, köylü, çifci, üretici veya tüketici gerçekten perişan. Emekliyi hiç söylemeye zaten gerek yok bitmiş haldedir. Muhalefet bu gün halktan almış olduğu güç ve yetkiye iktidara karşı gösteremiyorsa, ne zaman gösterecektir.

Bu işler öyle birilerinin sandığı gibi vatandaşı azarlamakla, göstermelik muhalefet yapmak ve erken seçim istemekle olmuyor. İcraat gerek icraat…

Efendim neymiş? Erken seçim istiyoruz. Bunu isterken öncelikle samimi olmak gerekir. Yok efendim 2025’in kasım ayında olsun. Bu kafaylamı yarın siz vatandaştan tekrar destek isteyeceksinin. Vatandaşın anası dini ağlamış… Ülkede kuru ekmeği dahi alamayacak hale düşmüş vatandaşlar var. Önce bir şeyi söylerken samimi olun diyoruz.

Erken seçimde gerçekten samimiyseniz, iktidar seçim kararı almıyormu? Neyi bekliyorsunuz? Tüm muhalefet partilerine sesleniyorum. Gerçekten vatandaşı ve ülkeyi düşünüyorsanız ve erken seçim istiyorsanız, iktidar erken seçime gitmiyormu? Bir an önce vatandaşın sesine kulak verin ve seçime gitmek için özveri göstermeyi bilin ve hemen sineyi millete dönünde göreyim gerçekten ülkeyi ve halkı düşündüğünüzü. Amma hani nerede sizde o yürek!

O nedenle öyle boş boş laflar ederek, konuşmuş olmak için  sözde siyasi söylem ve nutuklarla bu işler yürümüyor. Vatandaşın tenceresi cebi boş çözüm üretmenin yollarını arayarak vatandaşın derdine derman olun. Daha ne diyeyim…Taktir sizin amma, bir gün mutlaka uyuyan dev elbet uykudan uyanır. O zaman görürüm vatandaşla dalga geçenin halini…11.10.2024