Şakirpaşa Kültür Evi’mi? Cemevimi…

Adana Seyhan’da tipik bir aldatmaca örneğiyle yine Alevi toplumu siyaseten yine aldatılmaya çalışılıyor. Adana’nın Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesinde inşa edilen ve 17.03.2019 tarihinde açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’ında katılımıyla Şakirpaşa Kültürevinin açılışı gerçekleşti.Her şey güzel hoş’ta peki […]

Yayınlama: 18.03.2019
A+
A-

Adana Seyhan’da tipik bir aldatmaca örneğiyle yine Alevi toplumu siyaseten yine aldatılmaya çalışılıyor.

Adana’nın Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesinde inşa edilen ve 17.03.2019 tarihinde açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’ında katılımıyla Şakirpaşa Kültürevinin açılışı gerçekleşti.Her şey güzel hoş’ta peki bu kültürevi ,neden alevi kamuoyuna cemevi olarak lanse edildi.

İspatmı :Ne diyor açılışı yapılan yerin tabelasındaki ismi “Şakirpaşa Kültür Evi” Peki bu ne nane ,bu ne turşu…

Dönüyoruz Adana Hacı Bektaşi Veli Dernek başkanı Kemal Çelik,17 03 2019 şakirpaşa cem evi açılış töreni bir şölen havası içinde geçtiğini bir sosyal paylaşımında mutluluğunu dile getirir’ken, Seyhan Belediye başkanı ve şu an CHP’nin Büyükşehir belediye başkan adayı olan Zeydan Karalar’a ve emegi geçenlere çok teşekkürlerini sunuyor….

Ancak Cemevi olarak yutturulmaya ve uyutulmaya çalışılan ve tabelasındada görülen “Şakirpaşa Kültür evi’nin” açılışında,Alevi toplumu yine uyutulmaya ve kullanılmaya siyaseten devam edildiği görülüyor.Eğer bizim bilmediğimiz ve sevgili başkanın bildiği bir şey varsa açıklarsa seviniriz. Korkunun ecele faydası yoktur. Yok bura eger Cemevi ise açıkça cemevi olduğu belirtilmeliydi.Yok değilse hiç kimse kusura kalmasın inanç ve değerlerimizi siyaseten kimsenin kullanmaya hakkı olamaz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.