Yazık olacak Seyhanlıya ve yazık olacak Adana halkına

Adana CHP’de yerel seçim heyecanı Zeydan Karalar’ın Büyükşehir adayı olarak açıklanmasından sonra gözler seyhan adayının açıklanmasına çevrildi.Seyhan adayının belirlenmesi karaların insiyatifine bırakılmış,seyhanlının ve Karalar’ın zaferi vereceği isime bağlı.Ya var olacaktır veya kusura kalmasın Adana halkıyla beraber mefta olacaktır.Aklın yolu birdir diyoruz.Uyarıyorum,Karalar hissi davranmamalıdır. Hedef başarıya ve sonuca ulaşmaksa,bunun tek çözüm yolu Seyhan’da gazeteciliğide bir tarafa […]

Yayınlama: 22.12.2018
A+
A-

Adana CHP’de yerel seçim heyecanı Zeydan Karalar’ın Büyükşehir adayı olarak açıklanmasından sonra gözler seyhan adayının açıklanmasına çevrildi.Seyhan adayının belirlenmesi karaların insiyatifine bırakılmış,seyhanlının ve Karalar’ın zaferi vereceği isime bağlı.Ya var olacaktır veya kusura kalmasın Adana halkıyla beraber mefta olacaktır.Aklın yolu birdir diyoruz.Uyarıyorum,Karalar hissi davranmamalıdır.

Hedef başarıya ve sonuca ulaşmaksa,bunun tek çözüm yolu Seyhan’da gazeteciliğide bir tarafa bırakalım tabanın gerçekten talebi Seyhan adayının Halkın Doktoru AHMET ADIGÜZEL ismi üzerinde yoğunlaştıgı görülmektedir.Bu isim haricinde kimi önerirse önersin seçim sonucu hüsranla bitecektir.
Ancak edindiğim kişisel bilgiler sonucunda Sn. Karalar’ın başka öneri içerisinde olduğunu,öğreniyorum, dilerim yanılırım.
Yazık olacak Seyhanlıya ve yazık olacak Adana halkına…
Taktir kendisinindir diyor ve Seyhan CHP’ye açıklanacak adayı merakla bekliyorum

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.