İlkgün’e Başlarken!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümünde,Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı minnetle anıyoruz. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar ‘ken , Adana’da yerel olarak yayın hayatına  başlayan İLKGÜN Gazetesi bu gün nihayet okurlarıyla buluşmanın heyecanı  içerisinde ikinci bayramını yaşıyor. İLKGÜN Gazetesi’ni bu bayram atmosferi […]

Yayınlama: 24.04.2018
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümünde,Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı minnetle anıyoruz. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar ‘ken , Adana’da yerel olarak yayın hayatına  başlayan İLKGÜN Gazetesi bu gün nihayet okurlarıyla buluşmanın heyecanı  içerisinde ikinci bayramını yaşıyor.

İLKGÜN Gazetesi’ni bu bayram atmosferi içerisinde Adana’da yerel olarak yayına sokmak bir anlam ifade ettiğini söyleyebiliriz.İLKGÜN GAZETESİ, Tarafsız bir yayın politikasıyla,Günün ,Haber ,yorum ve olaylarını objektif bir bakış açısıyla değerlendirerek okurlarına sunmanın gayreti içerisinde olacaktır.

İlkeli cesur  ve doğru haber İLKGÜN Gazetesinin olmazsa olmazları arasında’dır. İLKGÜN Gazetesi,Basın Ahlak ve Kurallarına uyar’ken, Halkın haber alma özgürlünü red eden anlayışlarında karşısında,Halk’la beraber,Halkın Gazetesi  İLKGÜN olarak ,halkın yanında olmaya taraftır.

Adana’da İLKGÜN Gazetesi olarak,Habercilikte, kimsesizlerin kimsesi ,halkın gazetesi olabilmek  ve sorunlara parmak basarak,lafı eğik bükmeden ,sorunların çözümü için, var olan gerçekleri  kamuoyuna taşımak ve çözüme katkı sunmak için vardır. İLKGÜN Sizin Gazetenizdir.Kalın sağlıcakla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.